[唱K-GF] 金鑽值唔值去?

#19 現很久無玩唔知返什麼時間
有冇車牌? 你想要什麼都可能滿足你 什麼環保中出後門都有 何況車牌這小兒科。 如她玩得激未沖涼巳又吹又插
小弟第一次去指壓就系金鑽, 當時件21超正,後來唔知去左邊,漸漸小去.有冇CHING知道21下落,我都想搵番佢.
感謝師兄分享報告.
電話幾號,仲有無其他痴女型介紹在金鑽。。
頭先收工終於上咗去一探虛實。地方唔算殘,同以前金豐差不多,而且都算乾。keeper禮貌唔錯。因第一次上去所以輪牌,第一個大波但40+,所以冇要。再嚟個樣就對板好多。30頭長髮細粒全走肥,連波都走埋。樣同金多港72有幾分相似,健談,清潔超級認真到可能你會誤會佢有潔癖。沖涼會問你有冇邊度唔掂得,我問點解咁問? 佢話因為有客試過怕身上有沖涼液味,所以淨係集中洗三點,呢樣我加分。吹功屬陰柔,一路吹一路手口並用,真心舒服。我唔做背所以冇評語。其餘過程不詳述。總結: 因為我都係第一次去,冇資格講值唔值得去,但整體感覺良好,會再去。
回復 algol #25 的帖子

algol兄, 多謝哂師兄咁快有報告,但你唔記得講number,此女係3味定環環保定全能?
用手機回應 wing1283 #26 的帖子

Sorry, 開心過頭。Number 27,三味是也。
請問19既招呼技巧有冇以前金豐29咁勁
其實我第一次去嘅指壓場就係金鑽 個次條女女幾得 係無波姐
仲記得佢話係銅鑼灣做侍應 收工過黎pt
真想再回味一次佢d功夫
可惜無問佢攞名
回復 devils1688 #8 的帖子

記憶中身材真係幾好, 搞佢後面好正!!!!
回復 paul6100 #22 的帖子

21唔知...
以前做過22...細粒, 假大波, 但有奶腳指, 毒龍, 玩後門咩都有. 有次查牌查中我地, o個陣真係得27歲.
後尾去左太子做141, 而家失聯lu~
c兄有個79都ok,不果唔知有冇做,细細粒,波算大,技术ok好有gf,有冇c兄知道佢有冇做呀唔該
回復 colossus #32 的帖子

依家仲成人比人查,好似其他場唔多覺有
好耐冇去, 而家係唔係四眼仔做KEEPER?
唔知大家仲有冇呢個場既資料呢?

唔好俾呢個THREAD 沉左
小弟決定下星期去,唔知各位師兄仲有無好介紹?
去完番黍再會報.
devils1688 發表於 2014-7-31 13:54
食服務不用動做大爺的,首選一定是31.好似義母相姦加上叫床声勁似曰本AV的就一定是9仔.其餘的40,85,19也是不錯的選擇!

乜雞仔咁聲=日本 AV?
devils1688 發表於 2014-7-20 00:14
19仍然在.繼續啜腳趾

非常好,仲有冇其他女啜腳趾

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-28 18:37