[唱K-GF] 金鑽值唔值去?

食服務不用動做大爺的,首選一定是31
try her yesterday, great
尋日試咗99,話新囡,應該係轉場過嚟。樣順眼C9,身形可以但又係冇乜波。好笑容,服務做足有心,口技不錯。可試唔跌錢但唔係非吃不可。
好多年無去金磚,真系要搵日上去玩下
回復 狂徒 #28 的帖子

代答,19對波同金豐前26有得揮,軟熟好渣手。整體身形就19好過26. 你講的29小弟未試過所以唔知

金磚19的SERVICE就好過金豐26
sst 發表於 2014-8-1 12:18

代答,19對波同金豐前26有得揮,軟熟好渣手。整體身形就19好過26. 你講的29小弟未試過所以唔知

咁真係要上去試一試啦!

有冇朋友有呢一個場既電話?
sst 發表於 2014-8-1 12:18

唔該師兄,咁19招呼一定有保証

各位高手, 小弟已經好耐無去金磚. 最近9痕, 想去回憶下. 有無大波環保女介紹下 (除左19,以前食到厭,唔想食) 
回復 sst #49 的帖子

以前金豐29係現在匪翠1仔
金鑽我都年幾無去,巳前玩開#19真是幾激,未沖涼巳又吹又插,她多數玩都不設防,叫你快啲射入去
有無師兄知道&去向?
之前聽聞去左翡翠
tortor123 發表於 2014-7-31 21:41
食服務不用動做大爺的,首選一定是31
try her yesterday, great

31真係咁好招呼
31真係好招呼,但假波
等小弟下次會一會呢個場先

回復 devils1688 #38 的帖子

尋日下午上去,1點左右,31無番,19就M假,
問鐘房有無5味女,佢居然話咁早無,跟手介紹9仔,
入房見樣本來想唔要,但出面都無女,唯有硬食.
目測最少40+,肥c9,但服務就係好,吹蕭都20分鐘,
但我無環保,因為細佬唔聴話.
聴鐘房講,31只做3味,不環保,是否屬實?
回復 AY_San #47 的帖子

AY_San兄,
問咗電話:2300 1972
但無問有無Booking 服務
回復 wing1283 #57 的帖子

我老友都食過9仔,聽聞吹功一流,我老友同一次幫襯比巨吹爆兩野。聽話系5味女,不過就學你話齋肥C9一個,有個大波。
回復 sst #59 的帖子

9仔應該唔做5味,我有提過佢都無反應,環保就應該有,
但真係唔係我杯茶,等下次試埋31.
wing1283 發表於 2014-8-9 02:23
回復 devils1688 #38 的帖子

尋日下午上去,1點左右,31無番,19就M假,

31由5轉3?前年食佢時仲話自己鍾意三男一女4P……點解依家功能反而愈來愈小㗎?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 22:23