[樓上骨] 搵jolly揼過骨攪埋野過滿足充實既一天

簽到
名稱: Jolly
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A48847-觀塘-樓上骨-Jolly.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前試左Jolly後已經想幫她岀返份報告了,但之後佢放左長假無左廣告所以最後不了了之。
早日無聊上4臺睇新女,見到個熟悉身形,電話確認左係jolly後,就約埋時間再番食。
jolly雖然搬左公司但都係係觀塘,而且地方大左,設備多左同專業左,好似現在多左一次性床單及熱毛巾機又有踩背架咁,可以享受既又多左!
吹陣水後佢就開始幫我除衫—齊沖涼,沖涼當然要玩埋BM啦,但估唔到今次送埋水中蕭我嘆,今次真係好正。
佢手骨依舊有水準,按位準又夠力,見有踩背架就試埋踩背,技術確係Ok,唔係亂踩有力但唔會覺重,踩到有響骨同感到鬆,放完假手骨Keep得住我都舒服滿意。
揼完敷過熱毛巾開始part 2,掃PP及BM好鬼舒服,特別對波夾腸時視覺一流,夾左一陣開始同我吹,雪雪聲咁差D吹爆我,立即暫停帶返套叫佢騎上來,騎功吾錯速度控制得好反應又真,我反客為主轉返男上壓返住佢來插,插到jolly愈叫愈大聲,衝刺一輪就派彩了。一齊沖完出來見抖陣左就比錢走人,等下次再約。

多謝分享
How old around?
多謝分享
多謝師兄分享
thx for sharing
謝謝師兄無私分享報告來自: iPhone客戶端
多谢分享
c兄 想問返群星開心 相頭 樣貌如何?
回復 quarter #1 的帖子

多謝分享!
回復 quarter #1 的帖子

多謝分享!
謝謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-9 11:41