樓主: nelnel_925

[新兵問路] 蛇尾

回復 macaukawai #15 的帖子

我已前有上東莞玩過。不過現在不值
回復 cola1 #18 的帖子

謝謝提供
吾該晒CHING
Google 曼谷紅眼(英文)
或者YouTube Thermae
In general, you will only meet ladyboy in some "specific" Gogobar, like Obession ,Straps...It is true if you come to Gogobar without someone's guide, you may come to this kind of gogobars. maybe you can check the information from the Internet in advance. hope it will help.
當自己去左超級市場就得 啱就買走 唔啱就自己走
回復 nelnel_925 #20 的帖子

呢個問題相信冇人可以比到答案你,由N年前到現在,有好多人去完kings corner買女岀街玩完都以為係真女,因有好多客都係一條花街由頭飲到尾,以為間間agogo都一樣性質,亦都有D客以為只有人妖同女兩種,尤以大陸客為甚,如有時間睇返D其它討論區你就明白了。不過最緊要玩完覺得開心咪得囉,真與假,有時真係唔知好過知啦
回復 vogue0266 #27 的帖子

謝謝師兄指導
回復 Hitaru #24 的帖子

謝謝師兄提供

人妖個閪是人做直條的,真囡是前緊後闊,一插入去就知啦!
回復 kakak #30 的帖子

師兄:要插先知
nelnel_925 發表於 2016-4-23 02:44
回復 kakak #30 的帖子

師兄:要插先知

碌嘢或手指都得啦!
macaukawai 發表於 2016-4-20 09:58
泰妹再精,依然好過如今的大陸妹多多聲,上星期悶悶地一個人去珠海飲花酒,點件陪酒豬西串七七不突止,仲 ...

師兄有押韻!贊!
回復 kakak #32 的帖子

師兄:咁咪即係帶上房先知
回復 nelnel_925 #34 的帖子

哈哈...係唔係妖都無所謂啦,可能你一妖上隱
nelnel_925 發表於 2016-4-24 15:49
回復 kakak #32 的帖子

師兄:咁咪即係帶上房先知

從外表,要有專家才分得出來的,可能有很多師兄食咗妖也不知呀!
去 youtube search 有片教埋你點行!
回復 nelnel_925 #1 的帖子

WALK FROM NANA STATION TOWARDS SOI COWBOY, YOU WILL FIND IT
剛剛去完蛇美, 約80 個囡囡, 可食約5-6個, 因之前食左冇耐, 消化下先
係T21附近,近cowboy

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-28 19:15