樓主: landoffantasy

[唱K-GF] Club De Angel

其實玩法及收費也是差不多

回復 amuro #20 的帖子

Sorry師兄,明白, 無留意到,少見識

昨晚去到想 walk in, 點知門口阿姐以「唔知有冇房為理由」,唔係好想招呼我入去…。
咁既情況都係第一次遇上…。
咁唯有返去山林道玩,不過不失,但實在太~貴了 。(今年加了價)
另,我終於聯絡了舊日 2/F相熟媽咪,佢話轉咗去一間「唔算係會所,但又唔會招呼生客既場」
咁即係咩野場?Anyway, 今次我識人,可以擇日訂房再試.

回復 cyberkencyber #24 的帖子

間野咁串既咩....
我上星期都上左去....女係比山林道差少少 不過真係平過山林唔少
真想有機會同師兄一齊去玩下
回復 tenkaranbu #25 的帖子

Please,what the price range
回復 Juapong #26 的帖子

岩岩尋日又去玩完
9點前 唔計酒錢 你預全包550左右一個鐘
9點後 全包800一個鐘
酒 6XX一支
請問d女得唔得
所謂私人會所其實真係搵笨七,以前就用黎招呼D大粒佬呀,明星仔呀,佢地要私穏所以會所無咁雜,基本我地一般打工仔和小老板係玩唔起,吊,依家下下都話會所,收費貴,女質素無保証,最能on 9玩能一晚駛咗五六千條女都唔出街,一係開天殺價,一係要你黎多幾次先考慮下,小弟試咗一兩次D所謂會所,堅覺得搵笨七或者唔係我地D凡夫俗子去!
尋日去完,有陀地。都可以
回復 landoffantasy #1 的帖子

富豪級享受,小弟無福消受。
以前D會所消費貴但質素超班,你駛得起就有好嘢玩,小弟有幸多年前跟D大粒去過幾次,真係高質,當然消費不係平民,依家D所謂㑹所,夠膽有北或陀北比你,質素衰個一般尖東場,真係無言!
宜家的所為會所
根本唔係會所(都唔係MEMBER 制)
扮HIGH除左收貴左之外,
真係無咩特別
啲女講出黎好聽囉我唔係返夜總會
但最把女係, 出得黎做又要錢又要扮高貴
摸又唔得, 掂又唔得, 要溝喎
吊, 要溝使撚俾錢你咩
回復 tenkaranbu #13 的帖子

是否山林新西X刀?
回復 unemployedman #34 的帖子

生果刀有1,2個經理過左去

樓上樓下都有D大班過左去
呢個塲多數係金魚,但招呼算OK!貴唔貴就見人見智咯!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-4 04:14