[休閒CLUB] 繼續測試 關口場 君一

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上個星期試咗養生推油,同埋兩個大堂項目,玩咗小半天,埋單都係三百多人仔,覺得幾抵玩 !

所以今個星期放假,都係照舊上去放鬆吓,

上到去,部長見我有啲面善,過嚟同我吹咗兩咀,告訴我今日客人較多,

叫我不如做過 「熱石推油」先,然後再介紹個技師比我做「養生推油」

反正一場上到嚟,又攰攰地,就叫部長幫我安排。

入房一陣,技師就到,

工號係 8 ,

佢都好自動波幫我執床舖毛巾,態度良好~

技師 8仔 以手㬹壓按居多,輔以搓揉手法,屬力量型技師,㬹㬹有力,喜歡重炮手嘅師兄不可不試,,,

按,壓,完背部後,就加油推,同樣係用㬹多,,頭尾約五十分鐘左右就取熱石入房,

以部份熱石放置在背上,手臂,小腿,然後以餘下熱石 + 油 再推一篇,

真係全身舒適無倫 !

全身放鬆之後,

部長就介紹咗一個熟女技師比我,

說她之前在瑪X城上班,

經驗足,基本正骨掂,推油更不在話下,,,

技師 602 進房,

再為我重新鋪上毛巾,

養生技師 602 以掌按,指壓多,力度均勻,有板有眼,技巧變化比剛才熱石推油那位技師還要高,,,

按完全身後,就開始做養生推油,這部份略嫌 602 細緻度稍遜,不及上星期那位 622 到位,

話雖如此,但 602 嘅配合程度就遠遠超出 622
! !

有陣時,我覺得能配合客人,遠勝有高超技巧
! !

5]

得到 **撤底放鬆之後,

跟住就去做大堂項目,

找了一男,一女按腳,

最後估唔到,係女師父按得好過男師父

場所二維
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 小明38 ##1 的帖子

睇黎602係三路全開, 622, 指數好低
有机会一定去试。。
多谢C兄分享
師兄埋單幾錢啊
akklll 發表於 2019-3-31 00:11
多謝師兄分享
咁樣玩2樣 2個大堂 連小費埋單幾銀阿

師兄,
玩咗一日,連小費,5百五港銀左右
好似幾得
602 seems good. Thank you for sharing
602睇落唔錯
上星期睇報告後去過一次個場,適合50/喜歡熟女既去,個場夠平,但人手少,技靚女勁少,年輕既又少,普遍35以上.................正骨既話個場係5錯,夠平
请问养生推油到底是什么?谢谢分享
回復 小明38 ##1 的帖子

有得斟!
多謝師兄分享!
多謝分享
按腳有波睇

多謝師兄分享!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-1 18:03