樓主: hkhkokok

[一樓一] 龍城一仔

nhabcyz 發表於 2019-5-30 22:25
睇曬三個鬼,一個肥婆可省略。一個你地話棕色皮膚,但點睇都唔係model身材 而且一定係鬼婆 唔係鬼妹。金髮果個仲離譜,155都唔知有無,矮肥圓。講完。中肯報告

先苦曬
stonefree2 發表於 2019-5-29 22:46
今次我都想分享下,剛食左兩個鬼妹,食左師兄講既樣靚皮膚較深同金髮眼細兩個,首先講皮膚較深,真係食樣, ...

我都試左,樣普通皮膚好真波好水同好反應。
吹都吹左10幾分鐘,立即拎左v7。下次返食。
個金毛我玩到佢粒野凸返出黎,堅好玩。又成日淫笑
其實我地呢d新仔報告已經好中肯,當然緊係唔及你地元老級,我地睇既多數都廣告,又無咩食好野既經驗,試又無咁多錢去試酒店囡,有時睇你地既好野真係預都無預過諗都無諗過,根本就唔會知道其他囡有幾正,呢幾個試過算唔錯,無跌錢,都係諗住分享下,因為呢檔平時真係更差都仲有,各元老真係要見諒,我地都係用心分享,只不過欠缺經驗
今日試咗中間房深啡近黑色頭髮,樣ok,年齡估計28至32,少肥,入房俾錢,自己冲涼,波唔算大,靚奶頭,任食,都幾用心服務,感覺好溫柔和投入,食俄都算唔錯,比起有D7日連波都唔俾食算唔錯啦。
今日試左左2幼俄,話20歲,波唔大但手感一流,一隻手到細小小,例牌服務,但夠配合,但想講既係佢全身果種年青既彈力手感好正!
marcus21 發表於 2019-6-3 15:46
今日試左左2幼俄,話20歲,波唔大但手感一流,一隻手到細小小,例牌服務,但夠配合,但想講既係佢全身果種年青既彈力手感好正!

係龍城?
nhabcyz 發表於 2019-5-30 22:25
睇曬三個鬼,一個肥婆可省略。一個你地話棕色皮膚,但點睇都唔係model身材 而且一定係鬼婆 唔係鬼妹。金髮果個仲離譜,155都唔知有無,矮肥圓。講完。中肯報告

中肯報告 <---呢4個字重要, THX
回復 B.G.C. ##27 的帖子

係呀
龍城呢一兩年多左俄妹都係好事來
marcus21 發表於 2019-6-3 20:13
回復 B.G.C. ##27 的帖子

係呀

龍城都有幼俄咁正
回復 B.G.C. ##31 的帖子

佢自己講既
marcus21 發表於 2019-6-5 00:31
回復 B.G.C. ##31 的帖子

佢自己講既

去兩次都反牌
回復 hkhkokok ##1 的帖子

多謝師兄分享
有無新女
幼俄最正. 出黎比錢玩更係食鬼妹. 依家成街都大陸人, 見到北姑都掉頭就呀🤮

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-28 08:11