樓主: probea

想問一下各位師兄是點樣偷跳唔比女朋友老婆發現

完事后冲凉了再走,当然囡囡和场所的的一切都不要留下来,可能会更好
師兄當心呀
睇見你地偷偷摸摸真係慘,我單身輕輕鬆鬆,唔駛煩,鐘意幾時玩就幾時玩!
唔好有女朋友同老婆..
vv369 發表於 2019-6-10 21:57
睇見你地偷偷摸摸真係慘,我單身輕輕鬆鬆,唔駛煩,鐘意幾時玩就幾時玩!

單身係最自由。師兄要多珍惜呢個階段。
vv369 發表於 2019-6-10 21:57

未做老襯之前,要玩好D啦。
我本身返日班既,以前間中有PT返19-03,隻老虎已經慣左我時不時返PT,所以我而家想去偷跳就話返PT
coffee37bb 發表於 2019-6-11 17:25
我本身返日班既,以前間中有PT返19-03,隻老虎已經慣左我時不時返PT,所以我而家想去偷跳就話返PT

真幸福
1. Do not use soap.
2. Drink beer and/or smoke afterwards to override the sauna smell on the body.

Also, remember to clear your history on phone on visiting 141 forum.
thomasykk2 發表於 2019-6-10 12:07
小心沐浴露d香味,會被懷疑😅。

特別係D1沐浴露d香味好勁, 好難先會散
HandsomeRex 發表於 2019-6-12 13:38
特別係D1沐浴露d香味好勁, 好難先會散

係呀!我次次去完落D1 樓下,都覺得等巴士啲人聞到香味,然後望吓我😅。
回復 thomasykk2 ##32 的帖子

作賊心虛呀!
不過我都試過
工作上偶爾要出差,所以不難
各師兄,偷跳大海時,打電話同手機上網你地又點處理呢?申請單日香港鈴聲最怕月結單出現😱
冇女咪冇煩惱囉
foootooo 發表於 2019-6-17 18:30
各師兄,偷跳大海時,打電話同手機上網你地又點處理呢?申請單日香港鈴聲最怕月結單出現😱

香港寬頻有个l P phone服務,跟global  phone,全世界都係香港玲声,飛晒落去就得,偷跳必備。或者吾开电話,宜家好多plan都包2G澳門大六數據。
foootooo 發表於 2019-6-17 18:30

我用中國同澳門 data card.一年內有2GB.唔開電話。
夠去好多次。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-28 19:02