[曼谷] 蛇美城市傳聞 蛇美夏惠

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

難得有時有d好睇既報告, 最後都因為比人拎相尋人或者同當時人報告,令到愈來愈少師兄敢出報告

就等我講個蛇美城市傳聞
相傳每個去過蛇美既師兄,都會曾經見過同一個人
蛇美夏惠
蛇美, 一個自由市場, 客自由, 女自由, 貨如輪轉, 日換星移, 今年去, 或者下年去, 蛇美出現既女女都可以完全換了另一班人
然而
蛇美夏惠, 無論幾時出報告既師兄, 都會見過呢個人
就我而言, 蛇美夏惠係我第一次去蛇美已經見到
有傳聞, 從蛇美成立第一日, 蛇美夏惠已經一直係度, 不論天陰落雨, 紅黃衫軍大對決, 軍政府掌權, 泰皇去世
蛇美夏惠都經歷了一切, 看盡塵世變遷
蛇美是一個交易市場 女想搵錢 仔想屌閪 雙方各取所需 令蛇美得而成立, 得而保存
蛇美夏惠一樣, 佢想搵錢, 同時, 晚晚都有人想比錢佢, 令夏惠得而站立多年, 從沒有走過

蛇美夏惠, 次次見到我都會拉手拉腳同我用日文講'晚上好'
我年少, 不懂得那種後現代主義, 抽象的美, 會完全視她如無物
但很多時, 都會見到蛇美夏惠比我更早找到當晚的歸宿, 比我更早踏出蛇美, 目測大部份都係日本師兄, 年輕, 老年既都有, 睇黎日本人對佢真係情有獨鐘
咁耐只有係4台見到有提過蛇美夏惠既包膠, 而蛇美夏惠作為主角既, 好似無
傳聞中, 同蛇美夏惠歡愉過既男人, 都會出人頭地, 有人回鄉中億萬彩票, 有人成為國際大公司CEO
同佢講網上有佢報告, 用相尋佢既, 可以free, 可以唔用套

講還講,唔好貼相
回覆 讚好 不讚 使用道具

我懷疑,懷疑咋,蛇美夏蕙姨可能係日本人眼中嘅蛇美戰神

哈哈果然是個傳說般的夏蕙

日本仔連6 7 十路都有AV 吾排除真係有市場

so horrible, why post a such photo.....

床上给力就行了,好像上次去看到过,这次再去看看,有机会可以试试。

CPKELVIN 發表於 2019-6-17 21:08
我懷疑,懷疑咋,蛇美夏蕙姨可能係日本人眼中嘅蛇美戰神

蛇美戰神......有呢樣野?

十分玄妙!

YmoKing 發表於 2019-6-17 22:18
床上给力就行了,好像上次去看到过,这次再去看看,有机会可以试试。

等你報告喔

comeonjames 發表於 2019-6-17 20:15
難得有時有d好睇既報告, 最後都因為比人拎相尋人或者同當時人報告,令到愈來愈少師兄敢出報告

就等我講個蛇 ...

James師兄,呢種鬼仔都喜歡的,你都係把個帖set翻高權限,泰國版好國際化,真係有鬼仔攞相尋人,就唔好啦,唔好做死阿夏惠姨嗎。

comeonjames 發表於 2019-6-17 20:15

就等我講個蛇 ...

師兄最後個offer真係害人不淺。。。

我認識有些日本人喜歡玩40歲以上的女性,以前我有個香港同事35歲但喜歡搵40歲以上女性,夏惠應該是他杯茶

正喎 C兄有冇去馬?

80歲呀娑都有人強姦,夏惠姐仲有排做呀

哈。師兄真風趣

搵夏蕙姨,去首爾Fish Anma。

回復 comeonjames ##1 的帖子

相中人好似唔係蛇美夏蕙啵, 不過, 確係幾次都都見到有日, 韓年輕帥哥及外籍人士帶佢走, 果然各花入各眼