樓主: eddie1982

[新兵問路] Soi cowboy , rainbow 2 收费

回復 Mr.TT ##18 的帖子

彩虹系列排第二,算係咁,但都係睇多
哇! 咁大咬! BF都3千?! 一係見食硬你乘機屈你錢姐, 一係條女無心跟你走, 同媽咪夾埋??(唔知有無咁既可能)

不過樓上師兄講得岩, 叫條女落尼請LD, 請幾杯見岩口味就要問定, 唔可以等條女問, 實蝕哂LD錢,
最激氣係請幾千LD, 最尾條女走左唔番尼!!!!

我諗條女都係冇心跟我走,纯R LD,因為佢陪我坐一陣,又行开一陣,幾次都系。 其實越諗越唔抵 佢除咗身形比例好 (並唔係大波,佢只係腳長長,九頭身嗰隻) 個樣其實 唔可以算係標青,仲要六千蚊ST。 我助長歪風 請佢飲咗三杯嘢,係我錯!!!
eddie1982 發表於 2019-9-4 00:39
我諗條女都係冇心跟我走,纯R LD,因為佢陪我坐一陣,又行开一陣,幾次都系。 其實越諗越唔抵 佢除咗身形 ...

明嘅 見係自己杯茶,等下都制嗰種心態
不過見到請完LD,條女未飲完就話要行開一陣,都要打醒十二分精神了,咁樣走枱法,通常都係老手呃LD搵食. 唔駛跟人走賺st lt錢
泰國區越來越多情聖😂
Mr.TT 發表於 2019-9-3 22:09
回復 dellwtko ##17 的帖子

Rainbow 2之前L.T要7K, 仲要得四粒鐘

如果收足你錢,係要7kLT,但一般6k都可成交,不過近年我已少玩LT!
BF3000感覺搵笨柒 睇師兄甘講應該2/f個間 食用不穩定個間 但都冇理由3000🤣
cmldicky 發表於 2019-9-4 12:36
BF3000感覺搵笨柒 睇師兄甘講應該2/f個間 食用不穩定個間 但都冇理由3000🤣

我今晚會再去睇清楚係叫乜嘢名
仲会揀番嗰條女 佢number 138個名叫pupe。
坐喺佢對面齋飲,
eddie1982 發表於 2019-9-4 12:43
我今晚會再去睇清楚係叫乜嘢名
仲会揀番嗰條女 佢number 138個名叫pupe。
坐喺佢對面齋飲,

如果你冇飲大咗,係去咗Soi Cowboy,咁就一定唔係Rainbow果幾間啦!好可能係好似有位師兄講,你去咗Cowboy 2!
dellwtko 發表於 2019-9-4 18:34
如果你冇飲大咗,係去咗Soi Cowboy,咁就一定唔係Rainbow果幾間啦!好可能係好似有位師兄講,你去咗Cowboy 2!

Confirm, 系cowboy 2 lighthouse 对面
今晚又吾同左制服,条子bra top,红色三角衭。
eddie1982 發表於 2019-9-4 23:34
Confirm, 系cowboy 2 lighthouse 对面
今晚又吾同左制服,条子bra top,红色三角衭。

咁我幫你唔到,呢間嘢我冇幇襯過,因為聽聞係Arab吧嘅同鄕嘅
dellwtko 發表於 2019-9-5 06:15
咁我幫你唔到,呢間嘢我冇幇襯過,因為聽聞係Arab吧嘅同鄕嘅!

果间野都有资格做Arab bar???
因為在我心目中 Arab吧 都應該有一批相頭幾吸引嘅女女但我真係冇辦法 搵到。
即使我like嗰個138號,個樣都唔吸引,只係身材比例和舞姿性感
雖然我知道 睇条囡靚唔靚 係好主觀, 但點都有個底線啩。
eddie1982 發表於 2019-9-5 10:44
果间野都有资格做Arab bar???
因為在我心目中 Arab吧 都應該有一批相頭幾吸引嘅女女但我真係冇辦法 搵到 ...

呢間唔係Arab吧,Arab吧係得六間,呢間我聽聞老細都係伊朗人不過唔肯定,做生意手法有D唔同但都係唔多老實,Nana/Cowboy咁多吧,唔駛幫襯佢囉
barfine 3k有點可怕了吧

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-30 19:01