[尋人] 發和203Hello Kitty

師兄、清明喎....
唔想回可以唔回!唔使咁口毒嘅!
擊起千重浪 發表於 2021-4-8 00:56
師兄、清明喎....
唔想回可以唔回!唔使咁口毒嘅!

WHY so serious😂😂
其實要搵到佢啲質素真係好難,一定會掛住Hello Kitty啦!
Chungch 發表於 2021-4-9 17:49
其實要搵到佢啲質素真係好難,一定會掛住Hello Kitty啦!

乃都係佢粉絲?
人都上左岸咁耐,唔明做乜又攞出嚟講,放低向前望啦
回復 CRT ##86 的帖子

明白
CRT 發表於 2021-4-10 16:04

大把囡囡都上咗岸、咪一樣大把人想揾....
可能師兄乃未夠老、老人家全部都會想當年、緬懷吓過去!
唔攞出嚟講....呢區摺得喇!
CRT 發表於 2021-4-10 16:04

https://141hongkong.com/thread-2018184-1-1.html

好似呢個囡囡咁....上咗岸仲耐喇!👆
咪一樣大把人懷念!
回復 ACM1899 ##88 的帖子

其實應該開個「想當年區」俾我哋呢啲有返咁上下年資嘅吹吓水,依家啲囡實在太唔掂,所以要成日往事只能回味
DopeJoy 發表於 2021-4-12 04:00

其實應該開個「想當年區」俾我哋呢啲有返咁上下年資嘅吹吓水,依家啲囡實在太唔掂,所以要成日往事只能回味

又唔使開個區咁誇張、你隨時可以開個帖吹都得!

你開 support

唔怪之得你仲係中級會員喇....開得3個主題!
回復 ACM1899 ##85 的帖子

係呀!
Chungch 發表於 2021-5-1 09:26
回復 ACM1899 ##85 的帖子

係呀!

師兄你一定好靚仔...
如果係三尖八角嘅、佢唔會開門比你!🤣
回復 ACM1899 ##95 的帖子

無丫,我普通人一個咁。。。都唔特別靚仔。
Chungch 發表於 2021-5-2 07:08
回復 ACM1899 ##95 的帖子

無丫,我普通人一個咁。。。都唔特別靚仔。

咁可能你係高大威猛後生仔...

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-29 00:41