[沉船分享] 講返$300囡囡叫我買CHANEL袋呢單野

ashleyyoung 發表於 2021-1-4 23:17
囡囡都係人
係人都有感情
囡囡鍾意左恩客有咩出奇呢

我無排除呢樣野,但係常理黎講,機會係非常低,總之如果真係中意個客既話,係可以唔收錢比距吊,唔係既話,都只係普通客人一個,連朋友都唔算
我都係熟左女女先知
1仔我唔熟

邪骨
hea d嘅女,可能月入10000-20000
樣、身材、服務咩都中規中矩,月入30000-40000
勤力紅牌 月入60000-70000

都真係高收入過好多師兄
所以都係勸大家一句
你高攀唔起

當你都有月入60000-70000,你都只係同佢匹敵
要照顧到人地
條數自己計計
hajimede 發表於 2021-1-5 12:49
我都係熟左女女先知
1仔我唔熟

1仔唔計現在疫情影響,通常6位數.....
中女王 發表於 2021-1-5 13:55
1仔唔計現在疫情影響,通常6位數.....

師兄你講緊月入1仔6位數字

係咩質素嘅女先?

1仔有Aunite、有後生女wor
應該好難一概而論

同埋月入6位數字嘅1仔即係平均每日要接幾多個客....
都好似好辛苦下wor
chengyan 發表於 2020-12-31 13:25
講返$300囡囡叫我買CHANEL袋呢單野

囡囡每次收$300, 同agent一人一半, 即係每次收$150

揾唔到錢就唔會出黎做啦
神之水滴滴 發表於 2021-1-3 10:53
回復 chengyan ##1 的帖子

果班有錢師兄好醒架,唔好當佢地傻,開頭係比得多錢,但溝到之後,就唔洗點比囡 ...

呢d先高,表面上好似畀d女當水魚,但實際上就係d囡對佢欲罷不能
回復 chengyan ##2 的帖子

我應該估到係邊條女 , 識得玩其實好好玩 ,
佢有叫我送野俾佢 , 我就同佢講唔好玩啦你仲搵得多過我
我每次都有俾貼士 , 要買自己買啦
吊吓佢癮 , 唔好俾佢呃到錢 , 都不知幾過癮
hajimede 發表於 2021-1-5 15:08
師兄你講緊月入1仔6位數字

係咩質素嘅女先?

當然係當紅又後生果D,一日起碼15-20 個客😌
總有啲客搞爛市......種到啲女
回復 llaawwhk ##28 的帖子

佢係咪都係打令前打令後咁樣?

咁你唔買袋俾佢, 係咪都係冇得錫, 隻手隔開你咁樣?
回復 中女王 ##29 的帖子

我呢個佐敦囡囡咪係
因為佢唔係香港人
唔係長stay係香港
所以特別勤力

你話識得玩其實好好玩
有咩料爆講黎聽下

講真其實好on9
$300一次, 叫我送個$30000 chanel 俾佢

係咪$30000 chanel黑色袋先?
如果係就真係同一個人

因為囡囡本身唔係本地人
唔用whatsapp
用line

咁我有add佢啦
佢耐唔耐都會出line story
一出就會有堆人like 佢個post

咁我㩒入去睇
好多名一睇就知係香港人名黎
好多仲要自己個profile pic 用自己張真相

我意思係
我冇見過你都知你有黎幫襯
真係笑死
杜諾華 發表於 2021-1-10 11:11
總有啲客搞爛市......種到啲女

其實未必好多人真係有錢,但肯定好多搵既係橫財,一味靠炒樓炒股,賭波賭馬,或者撈黑野既人大撚把,所以錢容易來就容易洗,種撚壞曬d 女。正常打份辛苦工好少咁樣種壞
你地睇下星期一至五,日頭都大撚把人去叫雞就知,根本個個無野做。正常有份正式工,邊可能日頭都去叫雞。可能只有兩個,一係就退撚左休,真係唔洗做,一係就不務正業,炒樓炒股,賭波賭馬,或者撈黑野
chengyan 發表於 2021-1-11 13:01

你話識得玩其實好好玩

當我唔識計數咁

屌成100次啊
mstg 發表於 2021-1-12 12:35
你地睇下星期一至五,日頭都大撚把人去叫雞就知,根本個個無野做。正常有份正式工,邊可能日頭都去叫雞。可能只有兩個,一係就退撚左休,真係唔洗做,一係就不務正業,炒樓炒股,賭波賭馬,或者撈黑野

有時間去叫雞就不務正業?
ashleyyoung 發表於 2021-1-13 15:44
有時間去叫雞就不務正業?

我講星期一至五日頭,如果唔系不務正業,個班撚樣唔通個個特登請假去叫雞?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-20 12:46