[援交女友(PTGF)] 23歲可愛肥妹仔150BL,36E(走肥勿擾)

* D4 b9 Z: @% p) B+ S! q. Z/ j- N: B* ~$ p+ g. d1 x0 U6 M/ b

+ }6 z8 v3 Z# T3 `" h+ V/ O" c* G單獨睇完你所寫。秒速紅著眼流淚。依幾日好幸福真正擁有你。從開始一星期幾小時。到今早見足幾日。而家腦海中都是你我回憶。包捨廸士尼。飲中茶。仲有你我專屬屋企。其實昨晚我有考慮講唔講。結果都是要哭成晚!我最後回憶只留下送你返工係的士上你哭的樣子。最後。我會應承你留返最後尊嚴俾你。如果你遇到有困難真係要同我講。我會做你最後支持。我都愛你!
嘩!好感動,直頭係停不了的爱第2集。
Sexygaby96 發表於 2021-6-25 23:54
* L6 a1 w1 \& K+ R" ^" s- S4 b“直到现在 我依然觉得我没有长大 我控制不了我的情绪 依然爱说反话 我还是那个遇到挫折就想逃走的小孩”

$ m) J1 j; P, |2 t逃避雖可恥但有用,最緊要自己開心舒服
回復 Sexygaby96 ##45 的帖子; k/ K9 R0 e" k+ R

& f1 o% Z4 e7 O1 [睇晒你的留言,感覺你太灰了,累了就休息一下,然後再重生吧
可以就加好友傾🤔
我想找你聊聊 如果可以請找我
回復 Sexygaby96 ##1 的帖子
/ s" N' S& |  A7 T, ?/ y6 x/ l: R5 V% C* `' P
有興趣
仲有無做呀,有興趣

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-28 15:38