[其他運動] 東京奧運丨加利佬挑戰女飛人 結果拉傷大腿

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

登錄/註冊後可看大圖

東京奧運就快到,曼聯名宿加利尼維利亦趁熱鬧,以體育主持身份採訪英國女飛人Dina Asher-Smith,期間仲同對方進行一場短跑賽事,結果大家都估到,以加利佬嘅速度當然唔夠跑,加利佬仲不幸拉傷大腿添,相當惹笑。

大家都知,加利仔就算係當打時期都有三個特點,就係「跑得慢、唔夠快、冇速度」,而且佢已經掛靴多年,變成大叔,體能更加不復當年,今次佢竟然挑戰英國女飛人,真係要寫個服字畀佢。

至於女飛人Dina Asher-Smith,係2019世錦賽200米金牌、100米銀牌,現年25歲,係英國田徑隊新星,東京奧運田徑短跑項目嘅獎牌希望,加利佬同佢做訪問,用咁「特別」嘅方法鼓勵佢,都算用心良苦。

想「 追」 人哋?
回覆 讚好 不讚 使用道具

年紀大啦。

東京奧運就快到

回復 joemalee ##1 的帖子

睇嚟加利仔只剩低把口, 都喺繼續講波啦。
終於明白點解英格蘭輸比意大利, 佢哋只識放大弱點, 放棄強項。睇吓人家文仙尼着住Armani騷虎尾腳幾型。