純陀港女 CiCi 大波熱情聽話

名稱: 水 SPA
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/B37778-荃灣-水療SPA-水 SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

約好左要純陀,果然貨真價實。CiCi 身高162左右,瘦底大波,把聲溫柔,辣妹樣,廿尾三十初。

我係大廳等,CiCi 剛好行出來,聽到佢把聲,肯定左係港女。佢穿件黑色連身裙,心口開左個口,見到佢對波好大,起碼C奶。

然後我跟佢入房,沖涼係自己沖既,環境唔錯,不過房好細。到CiCi入房,成身香水味,加上波浪髮型金髮,好鬼吸引。

P1 按哂全身,都幾夠力,R 雀都幾舒服。CiCi非常健談,都話自己會睇下AV,又會睇下D成人台 Youtube ,佢都幾好笑。我間唔中就摸下佢大肶同PatPat,佢仲主動扯起條裙比條黑底我睇。兩個人有講有笑咁完成左P1。

P2我起初面向床,知道CiCi已經除哂,落完Nuru之後佢開始用對大波壓落我背,第一下壓既時候我感到佢對波又大又軟,加上落左Nuru去R 雀,真係好享受呀。波推完就轉身,我眼前出現一對好靘既大波,原來唔止 C 奶,起碼 D 奶。肚仔有少少漲,因為佢剛食飽。CiCi成個 body 都firm,因為佢有做開運動。CiCi對波係Nuru既加持下反反地光,顯得波型好靓。鑑賞完靓波之後,當然要搾一搾啦,搾上去手感仲正,好有滿足滿,我個人就第一次搾咁大波既港女,好滿足。然後CiCi就落好多Nuru落我條J度,佢起勢咁摔我碌鳩,我一邊搾佢對大波,佢一邊淫叫,佢把聲好嗲,場面十分AV。CiCi兩粒 LIN我都玩埋,好容易就會搞到佢粒LIN硬哂同變大。然後我轉攻佢陰毛,再轉入去摔佢陰蒂,原來佢好容易濕嫁。我引唔住要食佢LIN,雖然佢話要加100蚊,咁我對住咁大對靚波無理由唔食嫁。瀨佢對波時候佢叫得仲淫。之後我提議佢錫我LIN同耳仔,佢都做到足,真係好好服務。最後我食住奶射到四處都係。

返食指數100%啦,下次會搵佢開大,期待佢既服務。
師兄埋單幾錢
好吸引!
咁正就一定要去試下
荃記都要8魚啦
回復 大吟漾 ##1 的帖子

Thanks for sharing
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-28 14:46