[曼谷] Happy 特價雙飛 自選Anna + Hawn組合

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日早上十一點大叔做了2小時泰式媽莎 細佬又心思思,原因出門前上綱 見有Anna, Anny, 和Hwan 反工. 快快打電話去訂 發現Anny 冇上班。咁就係佢兩個!但要5點至得閒和只有90分鐘。4000 加豪華房300 因為Hwan  要那時下班   我就去了老城區逛了一輪。
Happy 的硬件真係麻麻地 jacuzzi 好細。是兩人的 床又係好细 三人行一定有難度!先和HWan 傾下倾下,Anna 去放水打bubble. 一前一後做三明治。逼到爆!Hawn 拿出佢嘅看家武器 叫我x波 於是水淹7軍 1Q 草草收場。再換位 由安娜吹  起機后冲身上床  真係好細同單薄 三個人分分钟搞到塌。Hwan  問我想上邊個 我話冇乜所謂  咁佢就自告奮勇就坐上嚟。佢實行急行軍 壓在人民頭上 露出真面目 未過大石鼓就衝。不過是阿叔近日頻頻出Q 靈敏度大減 換了幾個姿勢都不倒 見佢禁辛苦 話不如換人,Hwan  求之不得 換袋由Anna 上。順便 一提 Anna 話最後呢個袋喇 .如果師兄想出Hwan 入Anna 幾轉話 最去7仔買半打 就好玩了。於是從頭開始女上男上後入最後再女上不客氣的殘暴 到佢到左終點 我仍然大落後,見Anna 疲哂 Hwan 就准備接手 本來最完美的演譯 係吹散場曲 但見佢沒有主動 亦不能強人所難 在佢換袋前我叫佢用手打就OK了 佢好似鬆了口氣  真係X人和被X都辛苦。我都累了 明天可能要休息一下。
呢几日發覺D囡都几粗暴 第一日的比較斯文 和前晚毛毛一個叫new year的用slow motion 等下明天再補發。玩完我都鬆口氣 忘了 冇照片。

補充內容 (2022-5-19 09:03):
两囡 开始在浴缸時支支喳喳 唔識泰文真係有D失落 Hwan 係资深的大家姐 辛苦工都扛起 現在可能搵夠 一星期工作三几日 只做下午 2至6 佢話要早睡早起...
睇完樓主報告真係忍唔住, 要plan吓幾時出征/精
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 UncleGF ##1 的帖子

多謝師兄雙飛精彩報告.

Thank you for your report. Bangkok, where can I go?

我真係喜歡slow motion

雙飛真的難選擇,多謝師兄雙飛報告

回復 sathai ##7 的帖子

咁抵 点简都唔会錯 錯左再简 555

回復 HKtraveler ##2 的帖子

最好既plan 係冇plan 即刻起程

UncleGF 發表於 2022-5-19 16:12
回復 HKtraveler ##2 的帖子

最好既plan 係冇plan 即刻起程

要申請Thailand Pass吖嘛, 點可以即刻起程呢?你申請果陣, 等咗幾耐批?

HKtraveler 發表於 2022-5-19 16:38
要申請Thailand Pass吖嘛, 點可以即刻起程呢?你申請果陣, 等咗幾耐批?

6月有可能唔使Thailand pass同保險

sathai 發表於 2022-5-19 17:02
6月有可能唔使Thailand pass同保險

上個月都有傳話今個月唔使Thailand Pass啦, 最後咪只係唔使Test & Go, 唔使住一晚SHA+酒店, 減咗保險但仍要伸請Thailand Pass

HKtraveler 發表於 2022-5-19 21:07
上個月都有傳話今個月唔使Thailand Pass啦, 最後咪只係唔使Test & Go, 唔使住一晚SHA+酒店, 減咗保險但仍要伸請Thailand Pass

最煩係訂香港酒店

sathai 發表於 2022-5-19 21:23
最煩係訂香港酒店

訂香港酒店唔煩, 只係驚“特衰正苦”熔斷返港班機

回復 HKtraveler ##9 的帖子

申请后电郵確認説會在48小時內有結果 我的是一天左右 今天訂 明天OK。我覺得有問題的只有一個情況 係佢地check 唔到你保單真實性 或保單冇註明保Covid.

回復 HKtraveler ##14 的帖子

熔斷左 你就留底 係 31, 24,26 打木人巷掃街

回復 UncleGF ##15 的帖子

我直接係Thailand Pass裏面可以直接買FWD保險,650泰銖,保你30日,超方便唔使驚唔得

UncleGF 發表於 2022-5-20 01:51
回復 HKtraveler ##14 的帖子

熔斷左 你就留底 係 31, 24,26 打木人巷掃街

師兄一定係大把錢唔使做人仕

UncleGF 發表於 2022-5-20 01:47
回復 HKtraveler ##9 的帖子

申请后电郵確認説會在48小時內有結果 我的是一天左右 今天訂 明天OK。我覺得 ...

咁都幾快喎, Thailand Pass最初推出時, 我係網上睇到話要兩三日到成個星期

份保險我覺得只係做個樣, 而家要求保一萬美金, 跟本唔多

回復 rat1029 ##17 的帖子

我都係,比外面貴唔到幾多,但四月底時贵左D。

HKtraveler 發表於 2022-5-19 16:38

上個禮拜申請 唔使12個鐘已經批咗