[賽後報告] 2022 疫情後第一擊 Part 2. 自由行 Day 5 to Day 9

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

2022 越南疫情後第一擊 Part 1 偷跳編  https://141hongkong.com/thread-2697607-1-1.html

2022 疫情後第一擊 Part 2 自由行 Day 1 to Day 4 https://141hongkong.com/thread-2698920-1-1.html

Day 5

今日中午個 cheap精. 問我尋晚去 K 多唔多女出街, 我話多或者少對你嚟講都冇乜差別.  你根本上都唔會帶走。 我同佢講尋晚我結果去咗間店玩咗條女 130萬,  佢一聽到130萬 好似發現咗新大陸不斷追問響邊度,叫我今晚帶去玩 , 都話ok但係你要坐的士,嗰度巴士無去到

晚上帶個 cheap 精 去 madam 嗰度叫雞, 今晚有八條女,條友去到好似執到寶好快就揀咗一個上樓.

我尋晚嗰條女就坐在我旁邊同我傾計.  小鳥依人好似舊相好. 我今晚之所以帶個 Cheap 精去一方面想去睇下有冇其它女。 我就聽講有個18歲大波想睇下個樣系點,我條女話18歲返咗鄉下要今晚夜啲先返到 . 我尋晚條女同18歲二人都係住喺個店入面 .

Cheap 佬今晚的女神

Cheap 精上次可以放棄條咁正條女唔帶走而揀呢個成為佢個女神可以講真係一啲眼光都冇, 不過諗番350萬同 130萬差咁多。所以我叫佢 Cheap 精系無叫錯.

上次被放棄的K女. 都係畀各位師兄評分

睇咗其他女都係覺得我尋晚嗰條好,結果叫佢今晚放工過嚟陪我過夜啦,條女話ok . 原本應該是四百萬過夜但係 madam 只收我350萬. 熟客仔收你平 D 條女話十點之後到.

離開間店之後,個 cheap 精話 我頭先條女好正,畀我冇帶套做?  佢以為執到寶. 我都費事嚇親佢, 呢啲雞嚟㗎, 一日接好多個客,佢仲以為執到寶。 希望佢冇事啦.

大概十點半條女到咗我間房我帶佢出去食宵夜跟住返房做正經事. 條女真係好 nice 完全唔趕時間。幫我吹個時候你唔叫停佢都唔會停.  以快餐店嘅女孩有哋講去都算係好敬業

Day 6

第二朝早上九點, 條女準備返去,暫走之前我問下關於嗰個18歲 .   條女講啱啱返工幾個星期,都幾可愛加大波.  我問你唔介意今晚我叫佢過嚟? 條女話絕對冇問題大家姐妹我都想去有收入. OK, 決定今晚叫嗰 18 歲過嚟。中午打電話畀 madam 约條 18 歲今晚十點過嚟

今日中午又去洗頭店抽水

Screenshot_20220614-181642_File Manager.jpg

九點半條女就到左。 條女話今日落大雨冇乜客所以早走.  兩個人行去 Ben Thanh 後面搵嘢食然後返酒店. 呢條女服務方面就冇尋晚嗰個咁好, 但亦都係唔會趕時間,任你影相做乜都得 .

Day 7

八點半,條女陪我食埋早餐先返去.

今晚約咗一條 K 女去食飯,條女系 2019 年食過,但呢兩年就冇返工幫人做 spa 約好今晚今晚出嚟帶佢去 Liberty Central Riverside 食海鮮 buffet.

條女 6:30p 準時到, liberty central Riverside buffet 每人只係 75萬 + tips and service charge ( 先訂枱一日有10% off). 食物有 龍蝦 , 大頭蝦,蟹,  生蠔,魚生, 其他肉類, 炒飯, 炒麵, 甜品湯麵 我都冇踫到。 冇理由畀 75萬去食碗湯麵,食炒飯 , 炒麵.

返到酒店準備開工,條女話今日大姨媽唔可以開大,what ?  基本上我可以叫佢走但係一場嚟到, 我唔會咁小器 大姨媽都要畀錢。就當我自己唔好彩 ,條女剝衫同我做 BJ. 原本計劃係想留條女過夜,咁個情況當然唔留過夜送 畀佢 300 萬當做個 short time.

夜晚十二點, 感覺上細佬又好似有想再搞嘢. 可能今晚玩得唔夠過癮最後決定又去小東京搞一鑊. 又係咁多錢今次要咗間 vip 房

Day 8

今日收到我堂細佬電話, 啱啱響鄉下返咗西貢。睇過我以前報告 都知道我堂細佬好多窿路,成日介紹好嘢畀我。 約咗十二點去食晏跟住車咗我去平新一個小髮廊.

呢間髮廊老闆娘糸我堂弟的朋友,店內有三條靚妹都系18,19 歲。呢幾條女平時唔會出去接客,不過如果有相熟屬朋友介紹,老闆娘會畀條女出去賺外快。 基本上呢三條女都係鄉下上嚟搵工做, 住喺老闆娘家中, 出出入入都係受到她的控制.

來自髮廊老闆娘 FB 圖片

見咗面之後我就同老闆娘有默契我話三條女都好正. 我先要其中最後生嗰條. 約好今晚七點過來, 講明 300萬 三個鐘頭唔包括坐車來回時間. 我細佬話你畀多咗,應該二百萬都ok。不過我話算喇我都係比公價。 加上呢幾個靚妹都好少出嚟做,比多少少當小費

六點鐘,老板娘話我要嗰條女唔敢嚟因為未試過去酒店. 不如換另外一個好唔好 ? 都話冇所謂,另一個我都準備聽日食就叫嗰個啦.

七點正條女到咗,我帶佢去食一間軟殼蟹專賣店 有炸軟殼蟹, 蟹肉炒粉絲,蟹肉炒飯,蟹鉗 ,蟹肉春捲又有正好啲燉湯。條鄉下妹坐唔到的士,去到餐館就立即去廁所嘔. 結果叫咗佢啲嘢條女都無點食,我打包返酒店。

準備叫的士返酒店 ,條女話不如叫坐兩部 Bikes 佢真係坐唔到的士.  冇所謂啦結果兩人坐兩架 Bikes 返酒店.

呢條女青春無敵,.身材就真係好正又好聽話我畀足夠分.

條女大概十點半左右返去. 畀多10萬坐車返去。 老實講第一郡都平新郡都幾遠.

條女啱啱走咗唔夠一個半個鐘頭, 就收到Cheap 精短訊話叫我出來飲嘢。佢話自己約約左佢個新女神出來,個女神女帶左個女朋友出來想同佢雙飛, 但佢話好攰今晚双飛唔到想介紹畀我.

咁好死益我 ? 一睇返張相,嚇到我 。 簡直係扒中之極品. 多謝你咁好心啦 呢個我受唔起都係留番畀你自己啦,多謝曬你喇 。 條友仲要加多一句, 出嚟啦真人靚好多我。 睇張相真諗下靚極都都有限.

Final Day.

中午又搬酒店. 主要係因為今晚我夜機十點就要出機場, 住幾個鐘唔想嘥 40美元住一晚。搬到酒店左近另外一間三星酒店。 一間冇窗口,冇早餐的房間 。只系 $13 美元。 大行李留在舊酒店,帶個 backpack 行過去. 慳番我27美元.

搬咗酒店之後第一時間打畀老闆娘問尋晚我要嗰條女今次敢唔敢過嚟 ? 15分鐘後條女話 OK。 主要係佢問過尋晚嗰條女話我唔係變態狂魔所以佢就膽粗粗過嚟.

今次約咗5點過嚟。 計劃中係做完帶佢出去食晚餐. 五點鐘見外面落緊大雨死火條女點樣來, 結果準時到. 原來呢條女係可以坐的士,叻過尋晚嗰件。

呢條女仲後生過尋晚嗰件, 但係有樣嘢唔好就係好鬼怕醜 . 啱啱喺鄉下上呢幾個星期第一次上酒店陪客人好唔慣。 佢自己話如果唔係緊錢佢都唔做.

做完咗之後我我見條女冇乜反應,一問一答,冇乜溝通。. 話想帶佢出去食飯佢話唔想出去結果我六點半就畀佢走. 只系留咗 1.5 hours. 畀咗佢三百萬,見佢坐的士嚟畀多30 萬坐的士返去.

見房內仲有尋晚打包蟹肉炒粉絲,蜆殼蟹同春捲. 落酒店飯堂借用 microwave 丁熱。簡簡單單食咗個晚飯.  

食完晚飯見只係七點半仲有兩個幾鐘先上機, 無謂嘥咗. 坐車去小東京打我最後一炮。 今次揀咗一條女細細粒個樣好可愛, 跟住只係揀普通 VIP 房, 條女同我沖涼跟住按摩 過程由英文轉到講越文 。Part 2 條女問我要唔要乜嘢服務,我話想做全套? 條女立即 OK.  最後一炮畀咗呢條女.

九點半返到酒店check out 跟住行過另外一間酒店攞行李打的上機場。 十點半到達機場凌晨12:45am 飛機返美國.  三個星期由偷跳到自由行到終於結束。

Vietnam,  I will be back....

補充內容 (2022-7-5 01:09):
有朋友問我呢個trip食咗幾條女? 我諗咗一下如果淨係 hj and bj 算唔算食咗 ? 例如去洗頭店,口爆店,按摩店 之類?

我朋友話梗係算啦,個 cheap 精同條女影咗張相,食個飯都當食咗你做曬全身body check 當然計埋入去。 咁又係,條友同個親戚,朋友, 舊同事出去食飯影咗張相又吹食咗呢條女, 咁樣講我應該食咗  21個.

以我知道 Cheap 精全程三星期只係嘅食咗三條女 ,一位系 168  k 女收佢 4百萬 ST 個嗰,一位系130萬個快餐店女,佢應該食左二次。還有一位系以前識開嘅 K 女。呢條女好似只係入到房收咗禮物就走咗一去不回頭.  呢樣係佢無意爆出嚟. 當時我仲喺富國島
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 austinpower ##1 的帖子

good report! thanks for sharing!

多謝師兄多相報告

多謝師兄精彩報告,分享🙏🙏🙏

回復 austinpower ##1 的帖子

350萬同130萬只係差100蚊美金咁大把, 我就唔會為難我細佬, 一定俾好野佢食喇!

謝謝師兄分享資訊

每次都很期待看到師兄的文,感謝師兄分享。

多謝師兄分享

最後一餐條女都ok喎!
奉勸Ching, 你個cheap精朋友, 真係下次咪鬼再帶佢去旅行 ,否則製造搵麻煩搵著你嚟搞!

多謝師兄分享!

“扒中之極品”一出,我即時笑出聲

可以同cheap兄,拜拜了!

多謝師兄精彩報告

同自己價值觀落差太大既人去玩真係幾辛苦,睇完師兄報告個人好似去返疫情前,真係充滿動力好想立刻出發!

實在太正

多謝分享
圖文並茂
精彩精彩

精彩!多謝師兄分享!

多謝師兄一流嘅報告!

Thx C-hing 精彩報告