[求一夜情] 找男人激情

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

R1 c( s6 f- i1 l/ V; f9 C5 r
本人只報復老公,我老公長期外面玩包二奶
, R$ x/ A, ]/ g我現在都看開,想找會玩d男 不限年齡,不求回報 不求錢,我只求開心,
5 ~1 [- K4 ~2 f" A7 i8 G3 N& L) m6 l  \: M% D, ^8 v. r+ T
所有酒店食d費用AA制各一半,可以加我whs:6900 8613最近都係有玩telegram我的ID:@TarlOmg
: `( I1 L: W% w5 B! z6 x
2 N7 _3 ?. W* [* Z8 [8 C加whs或者telegram都得加佐先自我介紹發私處相片,有時whs或telegram唔方便回 就直接打我電話 可以隨便打一直打都可以
8 i6 c; i8 N4 |" i; Y7 S+ w. v4 e- i: h7 G5 p
注:大家只求開心,唔影響到其他問題ok
Telegram 找不到你
Must be fake photo
Sounds like someone playing a prank on someone.....
回復 dannyng ##4 的帖子: ?) h* K+ k$ ?/ d8 U

& ^! Z% S$ l9 R, g2 N( {wow Ching is very resourceful indeed
一開口就要私處相就知有鬼

) I, ~4 u$ G( k% K0 D" L7 V感謝師兄
用手機回應 dannyng #4 的帖子
/ b; N+ D6 a9 c( ]4 F- i! O0 c9 H. O) Z0 {! A0 @
話佢「騙徒」抬舉左佢,佢只係on鳩仔一條
新會員,開新acc玩鳩人電話no呀
又係呃鬼食豆腐
好鬼
好大隻鬼
又多一種騙案手法
去到酒店就會見到4件大隻佬等你屁股開苞
搵笨都俾D誠意啦
玩人電話,可憐
一望就知呃人啦

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-8 12:35