[賽後報告] 韓妹 任砌任爆任奶任錫 口爆,乳爆,屌爆 超值抵玩

名稱: 韓妹
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B77891-佐敦-樓上骨-韓妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

香港地少人多,競爭又大,想話溝番件又有樣又有身材嘅做女朋友,簡直係天方夜譚,唯一方法就係去洗樓搵囡,上星期就去咗佐敦食咗件好野,佢就係我嘅女神韓妹 啦,韓妹 樣靚身材FIT,仲要熱情奔放,真係一部性愛搾汁機,扲鐘入閘,完全自動波,夠晒好享受,沖涼功夫真係好細心,對手好柔咁幫我洗,波推+夾腸,一啖含撚實水中簫,唇舌異常靈活,舒服無比床上慢慢玩,主動全身漫遊,摩打脷好似吸塵機一樣咁勁,高級環保吹奏,手口並用,眼仔碌碌望住你吹好耐,啜鳩頭,奶鳩根,超級無敵吹技,吹到細佬變得又粗又硬,玩陣六九,奶至緊緻嘅穴洞出水,首先揸住我條熱狗塞入佢隻鮑魚,我雙手梗係揸住佢36D大波波啦,韓妹 仲猛烈地狂un幾分鐘,合埋眼不斷享受打樁嘅樂趣,憂怨嘅呻吟聲,享受一流,係時候玩轉男上主攻,插洞止痕,插到一百幾十野,我大汗淋漓,都係受唔住佢細妹既緊窄收陰,最後階段捉實韓妹 條幼腰狂推,籮友又大又圓又有彈力,推到啪啪聲,囡囡比我屌到狂叫春,西水越流越多,床單都濕撚埋,興奮到我打晒冷震,隊到入一入至派彩,射到精盡為止。囡囡咁多水多汁,又好服務,又咁淫蕩,下次一定再番食。
多謝師兄分享~~
多謝師兄分享~~~~~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
謝謝分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-21 02:42