[粗人粗語] 囡囡變相好

都差唔多,係次序倒轉咗。
夜總會就傾完計溝完先扑
1樓1就扑完先傾偈去溝。。
Yenoh 發表於 2022-10-7 15:46
也有不少囡囡喜歡大碌持久,可以說是兩極化。

Agree that both side also have fans.
所謂 相好 系班男人自作多情
panpan6969 發表於 2022-10-7 09:50
呢度好多師兄都話有相好,想問.隨缘以外,大家經過几多時間几多次幫襯,先将囡囡(包括陀北大妈)改變為相 ...

1. 相好=互相有好感
2. 一千蚊留2粒鍾? 有D質素唔高, 年齡較大, 無乜客既囡囡, 應該OK.
但你鍾意得一個囡囡, 想同佢溫存耐D, 質素應該唔差. 咁樣其他師兄都應該睇得上眼. 咁即係話都應該有啲客去搵佢. 咁樣你覺得佢兩個鐘嘅工作時間,應該值幾多?
個人諗法: 一般客人連沖涼+做嘢, 應該30分鐘快搞掂. 如果俾公價, 我覺得45分鐘之內,點都要離開. 如果師兄有閒錢, 想玩耐啲留兩個鐘, 大家憑良心計下應該畀幾多. 或者可以事前問下對方, 咁就免傷和氣
我唔期望額外服務,不過囡囡大家之間溝通好點,佢會屌以外,講下其他野,開心心就好
ashleyyoung 發表於 2022-10-10 01:58
樣子就未必
銀紙就一定

師兄呢D就叫元份
cwlui2008 發表於 2022-10-10 22:35
1. 相好=互相有好感
2. 一千蚊留2粒鍾? 有D質素唔高, 年齡較大, 無乜客既囡囡, 應該OK.
但你鍾意得一個 ...

一陣條傻佬又會出嚟屌老母
ashleyyoung 發表於 2022-10-11 00:32
一陣條傻佬又會出嚟屌老母

我寫既時候, 都有擔心.
好驚驚.......

不過, 都係吹下水姐......
而且, 我都無鼓勵俾1千囡囡, 只係話, 俾公價的話就享用標準時間
應該唔駛俾人屌掛
Rave-ray 發表於 2022-10-10 22:08
所謂 相好 系班男人自作多情

正確,所謂解鎖根本就係溝雞,其實班友第一次就試探有無機會打真軍,第二三次就試,唔得就下個,扮正義好人,其實如果第一次得都肯定去馬
cwlui2008 發表於 2022-10-11 11:30
好驚驚.......

洗乜驚,D錢係自己,鐘意點洗就點洗,冇必要理D窮鬼㸃諗。
cwlui2008 發表於 2022-10-11 11:30
好驚驚.......

明知佢係儍嘅。有乜好驚。
太多紳士講咗重點,小弟都唔執人口水尾了。

不過,想講多少少的係︰搵個小姐同佢發展成相好,係好浪漫溫馨的;但浪漫溫馨過後,當佢上岸唔做,又或者你玩厭咗疏遠佢,你回望,可能會因為不知不覺錯失咗食大量其他好嘢而揼春……

利申︰小弟都真係搵「相好」搵得太多,厭到個小姐服務鬆懈,我又屌唔出精,搞到彼此無癮,最後自然消滅……
一千兩個鐘兩Q,呢啲建議搵USB 有啲幾靚開埋大。
識得有個800  有揼同P3 90後 返食咗三十次以上 真係太正
打炮虎 發表於 2022-10-21 12:35
太多紳士講咗重點,小弟都唔執人口水尾了。

不過,想講多少少的係︰搵個小姐同佢發展成相好,係好浪漫溫馨 ...

虎兄講得好
回復 Turnright ##35 的帖子

哇,真係難為情……不過都係小弟的失敗經驗分享之一……
回復 panpan6969 ##1 的帖子

以你50歲來計,首先你要揾到過自己喜歡得來服務又在平均線的。

然後去多幾次冇咩問題的話,然後1月月搵兩三次,時間一長就變雙好了。

當然廿幾三十的男人又另一個講法了。
lokielok 發表於 2022-10-7 14:42
阿囡變「相好」,這種「感覺」,都係阿囡「留客」的一種手法。
如果阿女囡鍾意你,佢就會諗你「受」嘅方法 ...

有D話通常係傾計到就知你個人好定唔好,不過係要睇岩面又幫襯3-5次,慢慢了解先會變到相好,唔好話141D女,CC都有時會由CC變做朋友啦
現實啲講句,佢哋求財,我哋求開心。
所謂相好,其實都係一種銷售技巧,捉緊啲客心理。
女女加服務, 佢收多啲貼士時,你又比得爽。
冇foc增值服務嘅話亦都冇所謂,都係只求一射。
但若果因熟絡咗女女變懶,咁就轉場無謂嘥大家時間。
過過冷河再搵返,可能又多返啲服務。
自己條女或老婆都唔可以寵壞,何況係女女。
有無相好變囡囡呢 ? 最近叫雞聽番黎既..... 佢就係相好變囡囡,養左條友十幾年無悔,原因係多謝佢中出生左個乖仔,無以為報,做雞養佢。我問佢,可唔可以我又中出……

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-20 16:35