[粗人粗語] 有冇人試過冇套內射妓女?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見好多廣告都可以玩內射,唔知係咪真
高風險
回復 花花大師 ##4 的帖子

我都係咁話
我就鐘意射口,屌到爆前隊入口射,你射佢吮,腳都震 ……  
以前係桑拿試過,唔係第一次去有相熟技師,按摩時佢主動話唔好戴但唔好玩太耐,真係幾正又主動水又多
玩咗咁多年一定試過。。但係經驗就係。。寫明可以嘅通常都有古怪。。同就算真係得都好得人驚。。衛生情況唔係人人都接受到。。
玩咗十幾年都只係試過同一位相好試過中出
無想像中咁容易,如果容易你又未必夠膽試
都是玩熟了才中出,第一次帮亲就叫你打真軍,打死都不肯
magicben 發表於 2022-10-9 01:23
玩咗十幾年都只係試過同一位相好試過中出
無想像中咁容易,如果容易你又未必夠膽試

師兄, 搵左幾多次, 先變成相好, 然後可以中出?
中出幾錢埋單?
相熟女女,去咗幾十次,有一次抽插得太激烈甩套,
出咗嘢先知個套喺個西入面,第一次佢好大反應即刻去沖洗,
之後試過幾次同類情況,佢就望住我笑算,
再之後有時玩得開心,唔上套就入。
要啱feel先中出
寫明可以嘅都唔會搵
cwlui2008 發表於 2022-10-9 17:50
師兄, 搵左幾多次, 先變成相好, 然後可以中出?
中出幾錢埋單?

由識佢到可以環保屌我估都3-4年,
以前141識落,之後佢轉做spa
第一日搵佢先知佢無套,
佢話唔同客開大所以無,
之後佢趴上我身做大脾機時我又撩佢妹妹,
可能佢都有反應就放我細佬咗入去,
嗰次我環屌無中出,
之後次次搵佢開波前都問我有無準備套,
次次都攞我個套放埋一邊諗住用,
不過最後都係無用到就咁入,
再過兩次之後我套都唔攞出嚟照做加中出。
llaawwhk 發表於 2022-10-9 21:18

恭喜師兄,搵到夾嘅女女真係好難
llaawwhk 發表於 2022-10-9 21:18

我嗰次反為係插插下軟咗就甩咗套都唔知。。繼續插到硬番射完先知。。個套仲要插到好入。。之後要好似做婦科咁用手指幫條囡挖番個套出嚟搞咗成個字先得。
superkindman 發表於 2022-10-8 00:12

都係食熟左半推半就環保插入,插多幾次就習慣成自然
magicben 發表於 2022-10-10 03:20
由識佢到可以環保屌我估都3-4年,
以前141識落,之後佢轉做spa
第一日搵佢先知佢無套,

師兄...........靚仔...........大晒.........................
花花大師 發表於 2022-10-8 10:25
食開相好解鎖就一定有

廣告寫明就咪搞,免費都唔制

Very important points.
superkindman 發表於 2022-10-8 00:12

可以玩內射果啲女
小弟唔理真定假
全部 blacklist

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-1 12:56