樓主: superkindman

[粗人粗語] 有冇人試過冇套內射妓女?

回復 csubs ##38 的帖子

就怕要埋單啊
試過好多年前酒店妹
都搵過佢有三四次,有一次可能激烈得滯。個套屌屌下甩咗喺裏面,唔知嘅情況下射埋喺裏面。
結局係畀多100蚊佢買事後藥,我自己之後去驗身好彩冇事。內射呢家野真係留返比女朋友或者老婆算啦。
以前同一個囡囡一星期見一次, 連續搵咗三個月左右大家變咗好熟, 有一次做咗好耐都出唔到, 大家都好累, 咁我就趴喺佢身上面抖, 當時大家都無講出口只係大家意識到都覺得算喇, 唔再做埋落去,所以囡囡幫我除咗個套。
抖咗幾分鐘回咗氣之後, 我發現無軟到重係咁硬, 之後好衰咁諗不過試吓打真軍, 跟住爬返起身正常男上女下咁插返入去,囡囡無話唔好之餘重好配合後尾當然係中出咗,之後囡囡抖咗一陣先去沖涼,佢重笑笑口咁講話我射咗好多入去
佢無叫我俾多啲錢,我亦無俾多錢佢,其實嗰時覺得自已好衰既,明知除咗套都照插返入去。
後來當然有去驗咩事到無,但我係過咗半年之後先敢再搵返呢位相熟囡囡,佢無嬲過反而問我呢半年去咗邊度點解唔搵佢,之後都係一個星期搵呢個囡囡一次,一直到一年後佢上岸為止都無再唔用套。

多謝分享長篇故事。

其實熟咗無套,好多時都會。
俾得你無套,人地多數有避孕,怕性病多於一切。
爛做嘅女最危險
回復 singsingwong ##44 的帖子

我事後有問返嗰位相熟囡囡,原來佢係無避孕,中出之後第二日去買事後丸
佢話因為信得過我,所以先俾我無套中出佢
回復 superkindman ##1 的帖子

除非对个女仔好有信心,否则唔好做勇士
都試過內射好多條囡...諗番發覺好得意...

去ONS 時內射啲女...通常射完都會即刻抽出嚟衝去厠所沖涼同整番出嚟...

如果141 同D老相好中出..中出完佢哋反為無咁大反應..好多時都由你插住抖....就算你抽番出嚟佢都唔會話衝去厠所沖涼整番D精出嚟..唔講你仲以為內射緊自己老婆追生仔..

但係我就未見過D CHING 講有囡囡比人射完會玩精...
回復 slave_11111 ##48 的帖子

好多囡囡都唔鍾意精嗰陣味,我諗玩精除咗AV同賣相嘅女仔之外,141同USB絕無僅有會有囡玩精
我嗰個曾經被我中出過嘅囡囡,之後試過話可以俾我口爆,一爆完就立即走去厠所吐返出嚟,佢話真係頂唔順陣味,未吐返出嚟之前連呼吸都唔敢
反為口爆多囡接受到,未見過話頂唔順。好多寧願你口爆都唔肯顏射。。癈事洗臉化妝。。整咗落頭髮洗又唔係唔洗又唔係。有次做做下男上,一壓落嗰女仔度新聞到一陣精味。。我問佢係咪上個客口爆完。佢話仲衰過口爆,比人射咗落頭髮,洗唔切就用紙巾抹乾淨算。。但係啲味點整都唔甩。

之後先再講口爆完啲客通常唔覺,除非個客要打車輪先會知。。
slave_11111 發表於 2022-11-28 11:53
都試過內射好多條囡...諗番發覺好得意...

去ONS 時內射啲女...通常射完都會即刻抽出嚟衝去厠所沖涼同整番 ...

玩精真係少有。
不過之前名妓Abby會呑精
有玩過,不過要好熟好熟先會

好多年前剛剛出嚟玩頭兩年,當年香B大廈仍然蓬勃⋯同有一個後生女仔玩得好開心,有一次洗樓行過佢房門聽見佢好大聲講電話同人嘈交,內容大概電話入面嗰個應該係男仔。跟住再去門口行嚟行去,八卦聽吓內容又在走廊食支煙,跟住房入面靜咗一段時間,之後佢突然打開門同我講「係咪想入嚟?」
佢應該在閉路電視見到我在出面⋯跟住入到房做做下問佢係咪唔開心,跟住佢就突然之間坐上嚟,除咗我個套跟住就打真軍⋯⋯嗰一次都驚咗成個月⋯跟住走去檢查身體好彩冇事。
跟住大家有默契做足安全措施⋯⋯之後問返佢點解個錢會咁樣,佢就話捉到條仔再出面偷食,條仔唔知道佢做呢一行⋯⋯而佢又不斷花錢買名牌送俾條仔,跟住一怒之下就有多少報復心態搵個男仔打下真軍,不過佢都話自己一時衝動以後都唔會。
之後過咗一排,佢就話收晒唔做了,跟住就冇見過⋯

回復 superkindman ##1 的帖子

咁搏命小心
有一個舊相好, 幫襯左佢差唔多一年, 有次佢磨磨下西就順勢放我條鳩入去, 果下我都嚇左一下, 佢不斷搖, 到我射佢仲坐住, 自此之後, 我每次幫襯好先然都唔帶, 吊左成年幾, 到我悶之後就無再約佢啦.
50路果d好似小小、丹丹囡好多都有,睇你敢唔敢玩
一仔我未試過冇套,細個去澳門打令試過一次個囡送多Q我冇套入左中出埋。
近年夜總會帶陀地上房通常都照拎房加買套,不過個套放喺度有時個囡新做好多時都搏到冇套入,不過專重人通常我入左之後問冇食藥既話我通常唔會射入去
回復 中佬勁無聊 ##55 的帖子

以前中出到悶嗰啲,依家已經搵唔返…
都有試過,通常熟左大家有感覺,就會想唔用套做
simonchow666 發表於 2022-12-1 09:42
一仔我未試過冇套,細個去澳門打令試過一次個囡送多Q我冇套入左中出埋。
近年夜總會帶陀地上房通常都照拎房 ...

疫情之前去cp 識左一個ktv女,第4次開始,估唔到佢主動揸住我未帶套既細佬入洞,我冇問佢,但射晒入去,佢只係好快跑去沖涼先走d精

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-20 16:34