樓主: superkindman

[粗人粗語] 有冇人試過冇套內射妓女?

原來愛滋病升高左就係你地🙊
回復 slave_11111 ##48 的帖子

你咁講又好似係
叫雞咁耐話無就呃你…… 唔講雞,有次去 lap dancing , 突然有條黑婆用手指隊左入我口,成浸西味,個衰婆笑到…… 見佢天生純厚幾好波頭髮整得幾好無扁鼻,叫佢埋黎坐,跟著去後面脫光晒黎玩,問佢點解手指有西味,佢話比我試下佢 d 汁… 佢老味,跟著條黑婆一口含住碌鳩,吹到行晒就坐左入去,佢 un 我頂,快爆時叫佢吮,佢話射入去再吮…… 射完佢真係用口吮,然後又再次手指挖西窿連汁加精隊完自已口隊我口。
回復 magicben ##14 的帖子

竟然有人同我經歷一樣,只不過我就識咗一年左右,而且直接喺 spa 都識, 佢之前啱啱喺大陸落嚟做,冇做過 141, 之後熟咗,仲上成日帶埋佢一齊上深圳揼骨,之後喺房搞埋。 不過往事,只能回味

前福樂candy,現在油麻地spa.之前有中出后花園

中出candy后花園

中出candy后花園
我有個相好,係141識嘅. 幫襯左兩年先可以解鎖。佢身材真係幾好,而家玩左4年都冇覺得悶. 次次上去都吊到好L爽,次次都中出。中出完佢都冇會衝入廁所洗,仲會事後吹,慢慢lie down 休息,精都流晒出嚟。我想我呢幾年沒玩其他女女啦。😅
回復 jackripper83 ##67 的帖子

條女俾自己中出完瞓響度睇住啲精流出嚟真係好有成功感
magicben 發表於 2022-12-12 00:33

同意!!
magicben replied at 2022-12-12 00:33

我只係覺得對下個ching 唔住. 希望佢唔食鮑魚 😂
會唔會太搏了…
jackripper83 發表於 2022-12-12 13:57
我只係覺得對下個ching 唔住. 希望佢唔食鮑魚 😂

算啦。。佢隻鮑一日唔知比人中出幾多次。。所以有時就算帶套做。。見到啲囡出晒白汁都驚係上手Ching d 精華。。
spoondc2 發表於 2022-12-9 14:41
前福樂candy,現在油麻地spa.之前有中出后花園

請問油麻地Spa即係邊度?
回復 Tongchan1 ##73 的帖子

蜜語spa
唔夠膽
slave_11111 發表於 2022-12-12 14:52
算啦。。佢隻鮑一日唔知比人中出幾多次。。所以有時就算帶套做。。見到啲囡出晒白汁都驚係上手Ching d 精華。。

所以每次吊完,我不敢自己除套,等条女除,又怕又要吊
見到FM小小個ad都幾驚嚇,碌鳩生瘡都照畀人環屌,各位師兄真係要睇路😱
冇,諗起都有D怕
darkchris999 發表於 2022-12-19 15:12
見到FM小小個ad都幾驚嚇,碌鳩生瘡都照畀人環屌,各位師兄真係要睇路😱

好耐以前我都環保過佢… 。記得姊妹雙飛好吸引, 佢曾經高調話嫁人上岸,無耐又傷心翻俺,都幾無奈。 都有十幾年無幫襯過佢。

BTW  我都試過碌鳩生瘡,果時以為中左乜毒,不過唔係,醫生話第二時屌完西洗左先訓…… 果時成日同 d 女屌完無洗就訓,有 d 射完放係個窿裡面訓,唔轉身唔會走出黎。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-1 10:43