[賽後報告] 正宗經絡推拿 按摩推拿功夫一流,吹做全部戴套,安全第一

名稱: 正宗經絡推拿
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B73312-深水埗-樓上骨-正宗經絡推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

天氣時冷時熱,身體弱啲都唔掂,好彩小弟經常去洗樓同屌西,算係出一身汗保住健康,聞說深水埗區嘅正宗經絡推拿 ,有樣有身材,仲好砌得,當然要搵囡囡執番一兩劑至得啦!正宗經絡推拿 小休復出,即刻約好時間大戰,佢樣貌清秀,天生麗質,性感撩人,有時代感有氣質,望落去有幾分似某女星, 竹筍大波挺拔渾圓彈手,夠曬「胸」惡,加埋飛釘,真係睇到人眼都唔眨,好揉搓又好好啜,沖涼幫我洗擦全身,仲玩埋夾腸仔,夾到我死去活來,水中簫都有,慢慢咁上下吹奏,新女之中算係唔話得。女女為我按摩推油,手骨又唔錯,穴位幾準力度唔錯,落足心機服務,手勢溫柔無比,按完推完疲勞盡消,深層肌肉勞損,囡囡在床上攬住我,又奶又錫,直至錫均我全身,性感紅唇咀到我全身都係口水,奶袋食蛋,環保吹奏,聽教聽話,九淺七深式吹奏,時慢時快,用盡招式折磨我,爐火純青嘅口技,咁撚享受,忍唔住上套帶套到正場,瘋狂策騎起嚟,搖擺搖盪高級騎術,如果有囡囡騎師排行榜,正宗經絡推拿 屬於專業選手,再來到我主動男上,分開囡囡對腳,快慢有序咁抽送,令正宗經絡推拿 嘅叫床聲愈叫愈響,直情興奮到用雙手捉實我手臂,面紅耳赤,插到咁上下拉住雙腳去床邊玩推車,半空吊住屌,真係好好feel,野野屌到籮友肉狂震,啪啪聲嚮遍房間,最後狂衝猛攻,囡囡收晒陰肌,都敵唔住我支金剛捧,終於打個冷振,爆破成功,將幾億精兵發射晒。唔單止細佬開心,我更relaxed,應該好快再食。
多謝師兄分享~~
多謝師兄分享~~~~~~~
Reply 狂戰一夜 ##1 Add Thread

Thanks for sharing

Legend_HK / HK_Legend
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 狂戰一夜 ##1 的帖子

谢谢分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區