[曼谷] 重遊泰國 第二季 Part 1 曼谷 (Fuzzy + 蛇尾)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

首先鳴謝多位同行師兄!今個trip玩得好開心, 好高興認識大家, 期望好快下次再一齊玩轉曼谷芭堤雅!!

大家都知道我口水佬, 成日長篇大論廢話多, 今次寫報告盡量簡短, 希望各位師兄高抬貴手,  唔啱聽嘅嘢唔好插我, 謝謝!!

入正題, 其實plan咗曼谷stay 5 晚, 但最終只係玩過兩個地方: Fuzzy & 蛇尾

1)FUZZY 初體驗

先前已經有師兄出過報告講Fuzzy, 夜總會玩法我就唔再重複.   落到去入房, 囡囡排人牆, 我揀嗰條女未去之前一早已經睇相留起咗,  係靚嘅,  直情係泰版雨僑! 同行幾位師兄都揀到唔錯嘅囡囡!

Fuzzy 好唔好玩完全視乎你同條女嘅互動, 我自己酒量差, 唔識氹女仔, 又唔夠靚仔, 同雨僑完全擦唔出火花!! 眼見其他師兄個個同D女飲多兩杯又揸又車, 而我自己最多拖下手仔, 蜻蜓點水錫下嘴仔, 完全兩回事!!

整體嚟講, 玩嘅過程基本上都係開心嘅, 個媽咪都好識得搞氣氛.  尾段互動多少少, 但始終D囡囡酒量驚人, 雨僑飲完啤酒再加十幾個 Tequila shot都未醉, 冇辦法, 自己個頭仲鬼死咁痛, 最後玩咗六個鐘頭, 搞唔掂!!

一早知道Fuzzy係金魚場, 但我唔排除有D高手可以即晚冧到條女帶走ST/LT,  我自問就冇咁嘅本事喇, 唯有乖乖地自己返酒店瞓覺!!

2)又蛇尾, 悶唔悶D呀?

第一晚, 撞正日本對克羅地亞,  十點零落到蛇尾超級淡靜, 客又少, 女又少, 會唔會一早啲客mark曬啲女去其他地方或酒店睇波?

我同另外兩位師兄搵到張枱, 坐喺度吹水, 我再慢慢睇下啲女.  數目已經少, 食用率偏低, 當然, 要揀一定揀到嘅.
其中有一個著藍色背心短髮囡囡同我都有幾次眼神交流, 個樣ok, 又有笑容, 不過嗰晚我有啲攰(可能下午搭咗兩個幾鐘頭巴士由是拉差返曼谷), 所以最後都係自己返酒店瞓覺!

幾日後, 第二次落蛇尾, 客人超多, 行個圈感覺好似行緊花市 ,  嗰晚亦都撞到好多香港師兄, 傾左陣偈

離遠見到門口左手邊有一條女, 個樣唔錯, 眼神交流亦都有幾次.  鼓起勇氣走去佢面前表白, 終於成功, 佢應承做我女朋友!!   ST2500.  我返去同地主師兄告別之後, 就手拖手同條女拍拖甜甜蜜蜜咁行返酒店 !

條女英文ok喎, 25yo, 正職hair stylist, 返到房都係嗰啲嘢, 應該有嘅嘢都有!

完事之後, 見佢英文咁好, 梗係傾多幾句啦.  其中講到蛇尾女揀客. 佢講揀客呢樣嘢不嬲都存在,  客人數量多, 揀客係好自然嘅事!

Q. 係咪好鍾意韓仔?
A. Sorry, 唔係, 韓仔出名cheap, 試過有case韓仔LT帶條女去clubbing或者飲嘢, 玩成晚趁條女醉醉哋自己走咗去唔畀錢!

Q. 會唔會鍾意後生靚仔嘅客人?
A. Sorry, 外貌唔係最重要, 當然唔可以太核突或者不修篇幅. 'I am here to work, not looking for boyfriend or husband, ok? " 只要啲女感覺上你係一個好客人, 佢就會跟你走!

Q. 咁如果想拒絕一個客 , 用乜方法?
A. 大把方法.  客人望我, 我對眼避開佢 ,  客人哋走到面前, 我扮聽唔到, 扮唔識英文, 無表情, 冇笑容, 報天價, 全部都可以turn down 唔鍾意嘅客人!

有一樣嘢要補充, 好多女仔唔鍾意客人問太多問題, How many hours? How many shots? Kiss?Shower together? Blow job no condom? Can 69?..... 作為消費者, 問清楚可以保障自己, 但同時都有機會令囡囡覺得你係麻煩客, 上房之後做少一兩樣一定嘈喧巴閉.  條女覺得你太煩, 索性樣樣都答no no no . 究竟問定唔問, 各位師兄自行判斷.
我自己通常唔會問, 除咗LT what time you leave.  So far玩咗咁耐都只係中過一次伏 (可以睇返我10月報告蛇尾篇).

其實仲有好多嘢傾, 不過終於佢都話it's time to go. 我臨走同佢講, 最衰今晚係我最後一晚, 聽朝五點半要出機場, 如果唔係我一定要你留低陪我.  我話下次三月會再嚟曼谷, 佢話咁啱佢3月生日, 到時叫我同佢慶祝我喎!   OK, 留Line, Kiss goodbye!

佢走咗之後我沖個涼諗住瞓覺, 點知睇到佢message, 叫我同佢去Korean town 食嘢/飲嘢同傾計, 直至到我出機場.  當然我冇應承佢, 因為我真係好眼瞓....  不過我同自己講, 如果三月我再嚟曼谷, 我會再搵佢!

-- END OF PART 1 --

Part 2 - Part ? 預告  
芭提雅 - Soi 6 / Agogo/ Hollywood/ Panda/ MYST / Differ/ Isaan 基佬Bar
是拉差 -日K

帥兄幾日在曼谷為什麼只玩了兩晚,尤如什麼入寶山空手回
回覆 讚好 不讚 使用道具

終於又睇到栢豪師兄包膠,我已經好耐無响曼谷玩,期待Pty篇跟師兄學野😏

超期待PTY包膠🥳🥳🥳

如果今次我可以跟埋你哋去就好

回復 manmannew ##1 的帖子

第二個女女好乖乖樣
師兄有性福!

期待芭提雅報告

师兄的分享果然好

羡慕師兄揾到心頭好, 我都聽過好多女女話吾鍾意韓仔,話佢地一係吾俾錢,一係太粗魯

期待樓主師兄芭堤雅報告

manmannew 發表於 2022-12-13 00:22
首先鳴謝多位同行師兄!今個trip玩得好開心, 好高興認識大家, 期望好快下次再一齊玩轉曼谷芭堤雅!!  ...

Sorry 啦!搞到你不能盡慶

原來訂3月機票係要幫人慶祝生日,原來係咁,
祝雞運常註

thank you ching sharing, waiting for your next trip sooner

期待part 2 報告, 去咁多場一定精彩

又睇到師兄報告,女真心正

點解次次啲女都肯同你影相?

vv--vv 發表於 2022-12-13 00:29
帥兄幾日在曼谷為什麼只玩了兩晚,尤如什麼入寶山空手回

當然有原因, 請看下回分解!

190250 發表於 2022-12-13 00:47
終於又睇到栢豪師兄包膠,我已經好耐無响曼谷玩,期待Pty篇跟師兄學野😏

千祈唔好咁講!! 師兄, 芭堤雅你肯定熟過我! 起碼 Soi 6 我都玩唔掂

dnnoo 發表於 2022-12-13 01:29
如果今次我可以跟埋你哋去就好

總有機會!! 3月, 6月 到時我再出招兵帖

wawawetwet 發表於 2022-12-13 01:32

第二個女女好乖乖樣

謝謝師兄!  其實我覺得條女有少少似Momoland Nancy, 不過我咁寫一定好多師兄話我作大,  你就當我情人眼裏出西施啦