[芭提雅] 重遊泰國第二季 Part 2 芭提雅 (Differ + MYST)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

1. DIFFER

芭堤雅呢期最hit嘅夜場一定係Differ, 好多Youtuber都有介紹過.  今次有機會去玩, 親身感受下. 一個字: 正!!!

音響, 氣氛, DJ 打歌, 簡直一流!  我自己鍾意EDM, 呢個場真係冇得輸.  又噴煙又爆花火, 總之好玩啦!

我嗰晚係星期六去, 超多人, 本地泰仔+泰妹同遊客都好多.  不過最緊要, 呢個場可以講冇freelancer, 有都係自己帶去.  去得呢個場玩,  單身男士唔會去搵FL, 單身女士亦都唔會去搵生意, 每個人都係純粹enjoy 飲酒跳舞.氣氛點會差!

身為遊客嘅我, 嗰晚係帶咗先前Hollywood識嘅一條女落去玩,  而在場嘅幾個香港師兄都係帶先前Soi 6 或者 Agogo mark  出嚟嘅女伴入場.  

嗰晚台x大叔同埋x太都在場,  場內不准吸煙, 我出去煲煙嘅時候撞到x太 , 傾咗幾句 . 佢個人超Nice, 係有時講嘢快得滯, 我普通話唔太好聽唔曬   佢話嗰晚油條未落嚟,  話到咗就會帶佢嚟我哋張枱打招呼,   可惜我一點半已經走咗,  無緣見到油條同佢合照!

結論, 我覺得芭提雅最好玩都係呢個場,  highly recommended!

2. MYST

講完天堂講下地獄  

先前睇某Youtuber介紹過 MYST, 話係芭堤雅最大人肉市場, 又話啲女玩得好放,  容易溝, FL LT 2000 公價,  隨時食到FOC.....  講到咁正,  冇理由唔去睇下

呢個場, 根本老外同阿三最多, 主要播放 Hip Hop, (Yo Hey Man Whasss up嗰隻)客人不論男女咩人種都有 , 簡直係Clubbing 界嘅重慶大廈!

講返啲女, 唉, 我都唔想講得太刻薄!  普遍嚟講, 差到一個點,  唔好話LT 2000, 全部FOC 我都唔會帶走.   當然成個場咁大,  唔排除間中有一個半個啃得落,  但係絕大部分嘅女就係不堪入目

我去廁所兜咗個圈,  沿途啲女係咁扯我埋去,  另外有啲就用個pat pat或者用對嘢嚟磨鳩我, 我屌呀, 根本係非禮, 好唔撚掂! 各位師兄睇到呢度,  千祈唔好又講"師兄你一定好靚仔", 我話畀你聽唔係.  當你見到啲女係乜嘢樣, 你就知道我講乜,  冇誇大!!

有個講法話兩點鐘之後其他beer bar 或者Agogo bar 嘅女仔會入嚟搵客最後搏一搏,  但我眼見兩點後入場嘅女質素都唔係好得去邊

另外有一條中女, 走埋嚟我同我friend張枱, 我哋對佢冇興趣, 賴死唔走, 猛喺度講3P ok, 雖然個樣唔係差得好緊要,  但係死纏爛打嘅態度真係搞到我乜嘢興趣都冇曬!!

真係唔識講,  如果師兄們覺得我講嘢有誇張成分, 有時間不妨去MYST睇睇.  畢竟MYST 應該係成個芭堤雅收得最晏, 一般天光先至打烊. 其他場搵唔到嘢食最終站去MTST睇下囉!!

我嘅諗法好簡單,  呢個場LT2000 眾所周知, 你認為質素好小小嘅女會落呢間嘢玩咩?

講到尾每個人的標準都唔同  話唔定有師兄鍾意黑蚊蚊嘅哈比人呢!!

-- END OF PART 2 --
補上和台x大叔合照一張 (OLD PHOTO)

"各位老鐵小夥伴, 你們好!!"

DIFFER就係之前有網友帶到條囡走就唔肯做果個場🤣

MYST我未去過,但相好話係印度club,災難程度可想而知🤣

栢豪師兄資訊報告真係好正,又勇於試唔同既場
回覆 讚好 不讚 使用道具

邊夠你玩,D女比你食晒啦
跟你去都係食你唔要個d炸

每次都單兵,無去過夜場,有機會試下。

唔知x太下一條片會唔會見到師兄個靚仔真容呢?! 哈哈

樓主冇同台x大叔合照😄

190250 發表於 2022-12-13 12:00
DIFFER就係之前有網友帶到條囡走就唔肯做果個場🤣

MYST我未去過,但相好話係印度club,災難程度可 ...

謝謝師兄! 人生短暫, 乜都試下

dnnoo 發表於 2022-12-13 12:23
邊夠你玩,D女比你食晒啦
跟你去都係食你唔要個d炸

我講呢兩個場我都食唔到嘢

fy9413 發表於 2022-12-13 14:59
唔知x太下一條片會唔會見到師兄個靚仔真容呢?! 哈哈

嗰日x太應該冇拍片, 所以我唔驚會上鏡

sevevball 發表於 2022-12-13 15:23
樓主冇同台x大叔合照😄

已補上

咁我地華人去邊個場搵FL好?

meisbrian 發表於 2022-12-13 16:38
咁我地華人去邊個場搵FL好?

HOLLYWOOD + PANDA.

manmannew 發表於 2022-12-13 16:48
HOLLYWOOD + PANDA.

呢兩間洗唔洗主動YO女?

栢豪師兄系四仔勇士 !
乜場都敢試 , 勁 !
多謝曬新資訊

meisbrian 發表於 2022-12-13 17:02
呢兩間洗唔洗主動YO女?

個人意見: 怕醜/唔主動嘅師兄去荷里活, 充滿志信/ 主動出擊去Panda.

buscando 發表於 2022-12-13 17:43
栢豪師兄系四仔勇士 !
乜場都敢試 , 勁 !
多謝曬新資訊

一場去到, 未去過咪試下囉! 今個Trip唯一遺憾係未去過新場 - Club K

回復 manmannew ##18 的帖子

可能我年紀大,過去每次同朋友去Hollywood都揾吾到啱,總覺得仲差過agogo.
純粹過人意見

咁都俾你見到两大YouTuber …勁。

一次見到 兩位 Youtuber

睇完x太介紹 都想去DIFFER玩下

Ching 仲有冇咩場好介紹 ?