[芭提雅] 重遊泰國 第二季 Part 3 芭提雅 (Panda)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

純文字報告
NO PIC!!!

我自己係第一次去熊貓, 感覺真係唔錯, EDM音樂啱我口味, 氣氛正!  D女嘅顏值, 响PTY我去嗰幾間裏面, Panda算係最好!

(每人標準唔同不喜勿插! )

我同其他師兄一共四人大概十二點半入到去, 好多人, 所有企枱full曬, 淨得包廂/卡座,  有最低消費.  冇計, 叫咗個package, total expense 大概thb7000, 四個人share又唔算特別貴.

D酒放好曬之後, 突然之間舉閃燈VIP牌, 又有啲侍應PR過嚟我哋個位搞一輪, 個牌好似寫 THB 100,000!! 嚇死我 , 以為自己叫錯package, 點知問返個侍應, 佢話其實呢啲係做馬,  搞下氣氛啫....  Haha, 畀咗一嚿水tip佢, 叫佢都係唔好搞咁多嘢啦!!

其實以上呢一節係想提提大家, 當夜場上面有人舉牌話VIP/VVIP洗幾錢幾錢, 其實唔使太認真,  好多時都係做馬! 100k 消費, 你估每晚真係咁多人到呢個數咩?

個人覺得, 熊貓同荷李活玩法有啲出入 .  響熊貓一定要主動出擊. 如果怕醜唔主動, 未必會搵到好嘢. 亦唔會覺得好玩!  可能氣氛關係,  我嗰晚較為主動, 其餘三位師兄較為含蓄.  

響我哋個卡座前面有一枱韓仔, 仔又多女又多, 其中有一條女飲到貓貓地好似比韓仔冷落, 轉過嚟同我玩 (條女整容樣/唔靚),  飲咗兩三杯 佢已經主動同我打車輪, 玩得好放, 不過feel到佢係中超 仲要係hard rock嗰隻, 興趣當然大減

啲韓仔見到條女同我玩, 又冇乜表情喎, 完全唔care, 搞到我冇曬成功感!!

過咗一陣, 我又見到有三條女經過, 初步判斷為PR or FL, 一兩個眼神, 敬一兩杯, 示意嚟我嘅卡座一齊玩, 咁佢哋就坐低咗喇!  

整容女見到咁嘅情況, 都知情識趣, 返去韓仔嗰枱....

其實果三條女都唔錯, 可食用, 跟住同其他師兄一齊玩, 差酒飲whisky shot 氣氛都ok!

玩咗一陣, 條女問我可唔可以俾1000小費, 條女咁嘅質素我覺得1000 tips 陪我玩算係平. OK no problem!!  不過我就開始懷疑呢D浮游物體真正身份究竟係PR定FL? 還是混合體?

同我玩嗰條女都幾主動, 飲幾杯熟落咗又攬又錫, 其他師兄較為怕醜, 只係同啲女綿綿細語, 拖下手仔...

玩到差唔多兩點, 嗰三條女話要上去台前面跳舞幫手搞氣氛喎(應該Panda有錢畀返佢哋).  跳十零分鐘, 啲女就返嚟諗住繼續玩 (而我嗰條女就去咗廁所), 之後唔夠幾分鐘, 突然開燈, ※※※查牌, 散場!

由於場面混亂, 其餘三位師兄走先, 响門口等我, 我支酒未飲曬, 又有兩支香檳未開, 諗住攞酒卡存起佢.  但由於在場人數太多, 枱枱都要開咭, 等咗十幾分鐘, 我就索性走咗!

之後其中一位師兄同我講, 頭先問條女可唔可以出街, 條女答佢大姨媽所以唔方便.  我自己果條女就冇問, 不過如果大庭廣眾可以又攬又錫, 飲多幾杯有feel一定可以帶走.  條女落嚟玩成晚, 只係想賺1000小費 (可能另外有少少下欄嘅), 唔出街?我唔信囉, 揀客出就真!!

之後再同師兄們去睇睇MYST,  嗰晚原來兩點鐘都收咗, 冇計, 返酒店瞓覺

結論: 我覺得呢個場都幾好玩, 啲女高質, 不過比起荷里活較為難玩.  要帶女出街, 不確定性都幾大.  畢竟話明 Freelancer,  出唔出街, 邊日出, 同邊個出, 幾多錢出, 好Free, 完全條女自己揸主意.  不過對於有自信+夠進取師兄們, Panda係唔錯嘅選擇!

-- END OF PART 3 --

Panda又係啱啱開張玩到而家, 個場係幾好玩嘅, 起碼方便就脚過荷里活, 不過睇嚟Panda高高吧就重開無期囉
回覆 讚好 不讚 使用道具

柏豪師兄算好彩,上次我企高台都叫左5600bath個package,有女係度嘛 又係拎住200000個牌過黎fing下fing下

正呀,多啲唔同嘅場玩先過癮🤤🤤

拎得trips 都離不開岀離做
囡囡都係睇顏值開價

哩排都係2點左右散場,差佬查得好密

Panda我都係帶囡去,未試過FL,不過趁條囡去廁所去敬下酒炒牌就試過

咁…panda 玩法一定唔啱我D老餅啊

柏豪ching啲post我都追得好貼

Panda好似幾好喎

seem like next trip can try try see

回復 manmannew ##1 的帖子

Panda好似幾好玩,但坐成晚又緊火跟住有可能無野食就麻煩D

又咁多女女。要跟你學野

多谢Ching分享,下次睇嚟都要Pattaya走轉先

師兄真係靚仔
格離台d女都撩你

堅哥一向咩都主動

有難度有挑戰

HKtraveler 發表於 2022-12-15 13:28
Panda又係啱啱開張玩到而家, 個場係幾好玩嘅, 起碼方便就脚過荷里活, 不過睇嚟Panda高高吧就重開無期囉

其實我都唔清楚Panada Agogo 係咪同一個集團, 不過算啦, 已經係歷史!

磁九善 發表於 2022-12-15 14:23
柏豪師兄算好彩,上次我企高台都叫左5600bath個package,有女係度嘛 又係拎住200000個牌過黎fing下fing下

係呀, 師兄!! 我都睇咗你個帖, 個VIP牌fing下fing下真係冇乜意義!!

190250 發表於 2022-12-15 14:55
哩排都係2點左右散場,差佬查得好密

Panda我都係帶囡去,未試過FL,不過趁條囡去廁所去敬下酒炒牌就試過

估唔到師兄你都幾鬼馬!! 親條女去廁所搞搞震