[求一夜情] 免費午餐心得交流

冇免費午餐的
賢仔call馬 發表於 2023-1-2 13:47 $ H% A) K' A7 _6 W3 h
用左好多年, @2 m+ C. S1 n8 ~1 P  D$ k
食過不下三四十個免費餐
) `3 y: a4 }5 s0 ~2 F% x( \" {* r不過通常食幾次我就斬纜~
" z. ~" u+ a& z' ?& K
啲女開得 wechat 嘅「附近的人」,係唔係九成想搵 SP/SL 呢?
4 f7 a) R: a; N, [6 D
好奇想知吓係邊個,睇下自己有冇用過。
留名學野
80hg 發表於 2023-1-4 11:09
7 k! _' ~4 p3 v8 I) g8 \好奇想知吓係邊個,睇下自己有冇用過。
9 {; t, U7 C4 L5 ~8 i
hongkong.com囉,無左好耐
B.G.C. 發表於 2023-1-4 17:54
* F3 ^# a7 N: b0 |1 O' f) zhongkong.com囉,無左好耐

, Z8 g0 Y, Y: M冇咩印像tim
80hg 發表於 2023-1-4 11:08 ) C  K6 o- C* ^6 s! T
啲女開得 wechat 嘅「附近的人」,係唔係九成想搵 SP/SL 呢?

+ U. l$ p$ z) k* P緊係唔係,有好多係搵生意,例如sell你買保險、買保健產品、倫敦金、傳銷等等+ k8 Y8 i2 Z6 ~7 g! Y
當然亦有啲真係想搵男人sp,不過都係睇你好唔好彩識到,有啲就算識到講兩句又係冇下文
  b0 ^! i  m' p: U5 M所以我都唔係太鼓勵人上網搵免費餐,因為實在太嘥時間,而且付出同收穫係唔成正比,你付出咁多時間精神心機到最後又未必食得到,不如去叫雞好過,反正你的目的都係為咗扑嘢啫。
misery 發表於 2023-1-5 22:15
) ~( Y4 k2 {' Q8 I0 j% i緊係唔係,有好多係搵生意,例如sell你買保險、買保健產品、倫敦金、傳銷等等
' O1 b2 v% E2 ], X! \當然亦有啲真係想搵男人sp ...

$ ?- a# X- B9 e. i* g; SQuite agree with your point.
misery 發表於 2023-1-5 22:15 # K7 w: {; v& m5 Y
緊係唔係,有好多係搵生意,例如sell你買保險、買保健產品、倫敦金、傳銷等等
" P; q4 X+ [& c$ D當然亦有啲真係想搵男人sp ...

" _: A( s6 M4 \7 J* y" L唔通時代真係唔同咗,以前係 AFF 同 She 易好多喎!
之前我係ig試過,不過都係要花時間先上釣
成功過幾次但最後爭 D 上身,驚有手尾,都係費事7 I6 ?7 H5 m+ }8 M( ^, g8 v
正正經經叫雞好過
LIGHTKIING888 發表於 2022-12-21 22:20 % ], @9 M% \3 c+ e9 E0 }6 o
自問唔係高富帥8 p& u3 k3 c9 I( b
又唔想花精神時間金錢
$ V+ \' }0 y8 P7 `3 w$ O都係正正經經叫隻雞算啦
; M& J# G: z; I$ b
完全同意& V; J" j# E* v8 s
做人都係$ W, b- Y& E0 X
正經啲好
1 G: Q0 b" I0 ^😝😝😝
經驗話我知免費係最貴,損失有時唔止金錢,可能係煩惱、家庭、健康做你代價' g3 l. |/ `# ]* c  j. B8 ^' q
慢保露 發表於 2023-1-13 03:50
2 V' ]0 h8 r' C5 x9 y) `經驗話我知免費係最貴,損失有時唔止金錢,可能係煩惱、家庭、健康做你代價

) s& j1 R% V9 P  Q9 H9 @. k* m金錢、家庭我都冇
慢保露 發表於 2023-1-13 03:50
  c5 F8 F; r2 t% F2 m+ }經驗話我知免費係最貴,損失有時唔止金錢,可能係煩惱、家庭、健康做你代價

) m  G4 y- u- N/ B" G: ^; i. L關健康咩事?
80hg 發表於 2023-1-13 15:26
) x1 M5 E1 I4 B: n# T+ N  O7 b關健康咩事?

* e9 g, Q; G6 m; j! ?6 \如果條女有hpv唔出奇
慢保露 發表於 2023-1-15 10:05 # @* R# a9 U6 _, r* o5 }. P
如果條女有hpv唔出奇

$ O1 [4 F! D8 h0 E+ t  B5 ?出嚟玩會帶袋喎
廢事開個新post~話說小弟早幾日又係we7加左個中女人妻
$ C8 ^; s  u+ O' q+ X! e5 c7 d" I目測4頭。會打扮0 j: M9 k) y' }! o0 I9 ]
經過呢幾日攻勢。約到一陣出黎下午茶。睇下有冇機上埋房, N: t) V- G2 u, ^) b9 c4 z
言談間得知又係同老公同住但分房訓沒感情
& a/ ?$ C; G7 w$ C9 B4 v仔女都剛成年。睇黎又係慾求不滿狀態* o' Y/ I. q$ H8 X

1 t* R0 O7 P& S9 G# S; v& n1 y
回復 賢仔call馬 ##79 的帖子; a5 f. S/ M% @4 s/ f9 i- [* r

3 d0 R3 O8 _1 z5 d* d: a7 p留名等報告!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-14 07:20