[求一夜情] 免費午餐心得交流

早10幾年前小弟玩QQ同微信都仲搵到食,食過幾件大陸嫁落嚟香港嘅人妻,共同點就係幾件都係來自四川,自此知道四川妹原來係特別性開放同隨便,真係鄧佢哋老公慘!在此奉勸各位師兄,四川妹真係唔好娶返屋企,因為百分之九十九都一定會戴綠帽!
附近的人其實仲有野食/ H3 `2 `- i: k) J
不過好講時間同區分2 ]; W% M4 `+ o3 |5 I; m

2 k2 T  l& a( A呢兩三年疫情出唔到外
5 z6 K8 l3 k) I9 o% n, x: J' d多番好多人妻玩

8 J- E6 S" T4 {3 a. Q所以唔好羨慕點解有啲人可以不斷免費食女
% f# J# }. f) @) ]' _人地背後付出既時間遠遠比我地付出得多
6 `. ?6 g' t+ {1 [0 ^$ K上年我公司比較得閒。返工有一半時間R手指等收工6 L: I+ y6 f* D( ?0 T6 i9 p2 h
我試過用左差唔多8-9個月去周圍食免費餐+ |$ H1 z8 ]( X2 i( J( Q
用既精神同時間真係好勁。是過為左氹過離婚人妻上床
+ R% H* D( d' l% ^' {, s個排佢煩緊個細路入小學。連續幾晚花三兩個鐘同佢視像傾電話幫佢整呢整路
! _5 e5 z1 P  g3 w* m/ s* I好彩都叫做中出番幾獲幫補下。。0 ?5 c# t& [7 C; ]  c3 b6 R) c
而家唸起都怕怕
賢仔call馬 發表於 2022-12-25 08:52 8 q7 J9 U' z/ u: `# _+ b( z
所以唔好羨慕點解有啲人可以不斷免費食女
0 ?/ S# k' i0 ~, `% H& L% A6 x2 K( p人地背後付出既時間遠遠比我地付出得多
4 W2 `* P2 T! L) O9 m上年我公司比較得閒。返 ...
4 ]8 T  v# \9 Y
冇錯,係好嘥時間同埋精神心機,而且好多時冇返工嘅人妻都係日頭先得閒,夜晚佢哋老公返屋企就唔方便傾,所以一般打工仔日頭返工時間邊可能成日揸住部手機發信息!有啲離左婚嘅人妻自己又要返工,所以又要夾啱啲時間先同到佢哋傾計,反正真係好花時間精神,最後又未必食到。呢幾年我都冇再搵,一來自己工作太忙冇時間,二來又要顧屋企陪屋企人同啲細路,而家只係keep住一個長期sex partner,一星期抽一日中午偷跳。
misery 發表於 2022-12-25 09:21
' i, E1 O0 b6 F. b6 \冇錯,係好嘥時間同埋精神心機,而且好多時冇返工嘅人妻都係日頭先得閒,夜晚佢哋老公返屋企就唔方便傾, ...

- f0 Y, ~7 [7 X  x9 e有得偷跳都唔錯~最怕對方無啦啦玩痴身就好煩/ V, o  n; @+ p" G( J, A
食得免費餐~有太多風險要顧及' s* O# S- @9 j* F$ f1 }8 e; [) s
所以好認同有唔少師兄都選擇比錢叫雞解決需要3 Z, P- ~" j% k
至少係一買一賣。唔會有感情投入% x( u1 l4 m5 k  a8 z
我自己都好怕對方忽然玩認真
賢仔call馬 發表於 2022-12-25 16:06
7 r* [  N  Y( E有得偷跳都唔錯~最怕對方無啦啦玩痴身就好煩
" k6 J2 n9 ?$ a) W8 s) {* ~, y食得免費餐~有太多風險要顧及& q) [4 ?4 o5 D: ^+ s
所以好認同有唔少師兄都選擇比錢叫雞解決需要

! C* C7 G# ^5 Q+ Y' }& A呢個sex partner咁多年我都付出左好多心血、心機、時間、精神同金錢,我同佢維持左呢段關系差唔多10年,由識佢嗰陣時有老公到後尾離婚一直做單親母親到而家,佢間唔中仲喺比壓力我叫我離婚同佢結婚,但我知邊有可能,所以唯有對佢好啲,佢想要乜都盡量滿足佢,當彌補佢呢10年的付出。
用手機回應 misery #46 的帖子
3 g$ L& T! L- i* A
3 A7 u/ L0 B  U4 v$ B你吾可以同佢結婚,唯一就係金錢才能滿足佢
賢仔call馬 發表於 2022-12-25 08:52 8 Z' Y$ u0 u5 `7 |. [  Z
所以唔好羨慕點解有啲人可以不斷免費食女! B* O/ |& U6 H' Q; M, x7 k! @" U
人地背後付出既時間遠遠比我地付出得多. d; D- A1 d. g$ |* h
上年我公司比較得閒。返 ...

# G/ O" E5 U0 f$ j# |0 KWhen you have the time and mindset, it is worth the effort to get some nice MILF. Thank you for sharing your experience and insight.
misery 發表於 2022-12-25 09:21
& Y" [: M$ i; D" C! H. F+ c- }! \: s冇錯,係好嘥時間同埋精神心機,而且好多時冇返工嘅人妻都係日頭先得閒,夜晚佢哋老公返屋企就唔方便傾, ...

- g7 O7 T) B) s3 nIt is nice that you are able to keep one regular and enjoy her once a week. Very good.
80hg 發表於 2022-12-22 14:50 7 o& _7 C. D2 F& O# W( Y4 g& t
原來HKS已經摺咗。
: V+ F, E, C# ^heymandi 都好多收費嘅搵食女同點數女
$ S, a6 A6 d% f& d9 s
ching唔提都唔記得she.com嘅message board哩個好地方, 大大話話食過十幾件, 通常都係人妻, 最深刻係一個肥妹, 我已經百六磅, 佢起碼280, 肚腩兩碌大脾已經完全遮住三角地帶 ... 佢仲話唔知啲仔點解唔肯女上喎 ?? 嘩 ... 會死人㗎喎 ... 打死都唔肯啦 ....  
pinocchio 發表於 2022-12-29 04:08
  ]9 y) R% |% r: P6 o0 _ching唔提都唔記得she.com嘅message board哩個好地方, 大大話話食過十幾件, 通常都係人妻, 最深刻係一個 ...

/ R& j( {+ x! b) F. c7 a280 ... 師兄咁抵得諗,咁益佢
80hg 發表於 2022-12-29 19:29
: w% l* w0 |% _2 q; u280 ... 師兄咁抵得諗,咁益佢
# l% u7 S3 E4 P9 Y
未試過咁巨型吖嘛 ... 開頭佢都有講係肥嘅, 不過真係想像唔到係油輪咁嘅size ...
pinocchio 發表於 2022-12-30 02:51
( I' m3 E$ m- D4 z1 j/ E未試過咁巨型吖嘛 ... 開頭佢都有講係肥嘅, 不過真係想像唔到係油輪咁嘅size ...

b3 V3 X" o# n# M做完呢個壯舉有咩感想?
賢仔call馬 發表於 2022-12-23 19:03 ! z! y* A5 t% f& M" B/ u
其實任何app都有好多中女人妻玩
3 Z& c& h- M5 N& \3 }, f睇下緣份有冇。條女冧你既。傾兩三日已經可以出黎食得
& Z# l1 L& q" Z; S% ?5 I小弟食開wechat女
; H; }4 v' ^8 \8 ]" V; `# \
師兄用 wechat 附近的人?
80hg 發表於 2022-12-30 16:41   r' Y! y6 g; B$ g* c, V+ Z- J
做完呢個壯舉有咩感想?

" t& f# k- ?8 M7 x- n& v0 T6 [以後搵啲130磅以下 ...
n年前仲有chatroom可以搵食
B.G.C. 發表於 2023-1-1 20:07
) ^3 ^+ T) v% i5 }/ l$ _n年前仲有chatroom可以搵食

# C2 @/ s( s, t$ @3 A: @3 J7 h3 @請問邊個 chatroom?
pinocchio 發表於 2023-1-1 02:56 8 v- f' p, h* V; F* P+ t
以後搵啲130磅以下 ...
* N! N7 a9 v. v9 \0 [$ x4 U; U
其實對住 280 扯唔扯到?
80hg 發表於 2023-1-2 11:09 4 I1 o1 e; p' E6 v' W
請問邊個 chatroom?
  J$ q5 U( Z- X
依家無左啦
80hg 發表於 2022-12-31 17:37
/ Q" G6 A8 J8 i& U' L/ ]師兄用 wechat 附近的人?

1 ~% {1 G& N6 D" r+ @用左好多年- i+ `1 r6 o: W) r! z  `  V  Q
食過不下三四十個免費餐( s' c  u% U0 l6 L( e
不過通常食幾次我就斬纜~9 z: p4 i* d: d( H
一黎怕動情~二黎同時招呼幾條女好費精神同時間

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-28 13:48