[求一夜情] 免費午餐心得交流

冇免費午餐的
賢仔call馬 發表於 2023-1-2 13:47
9 n- }% G+ P! O6 X  }用左好多年
; ]' p. ]6 M8 r. a+ H. l食過不下三四十個免費餐
/ c6 u% l4 \3 _1 m* ]5 W不過通常食幾次我就斬纜~
; Y; s5 {( z* t3 g% A- p
啲女開得 wechat 嘅「附近的人」,係唔係九成想搵 SP/SL 呢?

( Z8 A4 j; ~( ^好奇想知吓係邊個,睇下自己有冇用過。
留名學野
80hg 發表於 2023-1-4 11:09
4 n; \! Q  V, `1 Y. @( Q好奇想知吓係邊個,睇下自己有冇用過。
" T* {2 c$ P8 J: ]( D6 x
hongkong.com囉,無左好耐
B.G.C. 發表於 2023-1-4 17:54
  i; Q0 [0 K/ u* c- t- n7 mhongkong.com囉,無左好耐

9 Z, y! m2 H3 T! b7 [) P* \! m冇咩印像tim
80hg 發表於 2023-1-4 11:08 7 t" T# H& S* P) D
啲女開得 wechat 嘅「附近的人」,係唔係九成想搵 SP/SL 呢?
+ j9 L, s0 n. N) c& W7 p/ M
緊係唔係,有好多係搵生意,例如sell你買保險、買保健產品、倫敦金、傳銷等等+ F! B% U3 u6 Q" e! Q7 K! N
當然亦有啲真係想搵男人sp,不過都係睇你好唔好彩識到,有啲就算識到講兩句又係冇下文
( \) j! L; t) d% N所以我都唔係太鼓勵人上網搵免費餐,因為實在太嘥時間,而且付出同收穫係唔成正比,你付出咁多時間精神心機到最後又未必食得到,不如去叫雞好過,反正你的目的都係為咗扑嘢啫。
misery 發表於 2023-1-5 22:15 6 A6 O  I# j9 Z- d9 t
緊係唔係,有好多係搵生意,例如sell你買保險、買保健產品、倫敦金、傳銷等等: |* s8 V$ p- _3 D7 ?
當然亦有啲真係想搵男人sp ...
7 e# v! w7 O8 F) A) `
Quite agree with your point.
misery 發表於 2023-1-5 22:15 / `; f4 s) R8 s! J1 v0 u
緊係唔係,有好多係搵生意,例如sell你買保險、買保健產品、倫敦金、傳銷等等
" H/ R5 h2 o; b當然亦有啲真係想搵男人sp ...

/ m* i1 Y, p6 |2 K. ?0 d' t唔通時代真係唔同咗,以前係 AFF 同 She 易好多喎!
之前我係ig試過,不過都係要花時間先上釣
成功過幾次但最後爭 D 上身,驚有手尾,都係費事+ k' ^' f$ y! v
正正經經叫雞好過
LIGHTKIING888 發表於 2022-12-21 22:20 . K% t7 I5 ?- [- E4 y# `$ z
自問唔係高富帥
0 N) f! U' L1 ]又唔想花精神時間金錢
) p0 [* O4 G. x4 m$ W/ {" U  e都係正正經經叫隻雞算啦
4 N& l# m" D4 q6 \, W
完全同意. Q* F" t% k. P6 F9 G) P
做人都係9 i1 Y% t' S/ S* @
正經啲好
& U7 t1 [& }7 F4 v+ G; Y5 f0 F6 _😝😝😝
經驗話我知免費係最貴,損失有時唔止金錢,可能係煩惱、家庭、健康做你代價
+ }1 G4 R' i, ?/ p# q- P; U
慢保露 發表於 2023-1-13 03:50 5 ^; K) p4 O5 b1 u9 S0 W/ o% U
經驗話我知免費係最貴,損失有時唔止金錢,可能係煩惱、家庭、健康做你代價

U2 D7 B6 a/ Y- I. P5 I: K金錢、家庭我都冇
慢保露 發表於 2023-1-13 03:50
* U1 o- I  k+ D9 f- O- }; h' t8 A經驗話我知免費係最貴,損失有時唔止金錢,可能係煩惱、家庭、健康做你代價

$ C5 O( l4 O4 p# I0 R- m關健康咩事?
80hg 發表於 2023-1-13 15:26
' t6 A0 y* F' K! v8 a% U3 M4 Y% Y關健康咩事?

! z6 \  r& Z1 @' M5 H# \% _如果條女有hpv唔出奇
慢保露 發表於 2023-1-15 10:05
' Q4 h( G0 }+ _9 [+ f如果條女有hpv唔出奇
% L2 V5 o9 ?5 x3 P6 |
出嚟玩會帶袋喎
廢事開個新post~話說小弟早幾日又係we7加左個中女人妻
' d* e3 a% G# X2 ?" k! s8 e" h, Q目測4頭。會打扮
/ H( P7 x  c5 x0 @) q: w6 [經過呢幾日攻勢。約到一陣出黎下午茶。睇下有冇機上埋房
% w6 E; y8 i# o, }5 e+ n- w言談間得知又係同老公同住但分房訓沒感情# q' y' l! ~- G- V9 g: F% i, l
仔女都剛成年。睇黎又係慾求不滿狀態$ M1 ?6 J$ u+ s# _2 B

5 Y8 ^5 i5 H0 x/ b+ w# t' G
回復 賢仔call馬 ##79 的帖子
, d  m8 S) P$ X
3 q7 x' o/ g! l3 x( g$ v8 ?留名等報告!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-28 06:39