[菲律賓] 香港到天使城直航機五月復航

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以後偷跳非常方便
HKtraveler 發表於 2023-3-11 10:54
疫情前係港龍飛Clark, 唔知而家係唔係HKexpress 呢?

一向都係Cebu Pacific
t9000 發表於 2023-3-12 01:57
一向都係Cebu Pacific

唔係"一向都係Cebu Pacific", 疫情前我坐過港龍飛CRK啦

https://xiangfeiblog.wordpress.c ... %e8%88%aa%e7%8f%ad/

HKtraveler 發表於 2023-3-12 07:17
唔係"一向都係Cebu Pacific", 疫情前我坐過港龍飛CRK啦

https://xiangfeiblog.wordpress.com/2018/0 ...

疫情前比较喜欢CebuPacific经马尼拉去天使城,交通比较便宜,还有天使城回香港航班时间不好安排
zhongnanboy 發表於 2023-3-20 20:43
疫情前比较喜欢CebuPacific经马尼拉去天使城,交通比较便宜,还有天使城回香港航班时间不好安排

我亦試過由馬尼拉坐車去天使城, 塞車塞幾粒鐘, 由天使城返香港, 以前坐港龍時間其實幾好, 唔係早上十一點就係晚上八點機
几时直飞HCM
唔知雞價點呢
回復 t9000 ##1 的帖子

馬尼拉走會方便啲,多啲機
great news, long time never been there

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-9 14:17