水之戀, 晶晶 (似miss A 秀智)

名稱: 水之戀SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A49911-尖沙咀-水療SPA-水之戀SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

3年了,本來以為唔會再見到,今朝開tg睇,見到有師兄分享,原來佢琴日返左黎,因為3年黎一直無聯鑿,所以唔知佢狀況。一見到佢立刻約。
上到去,見返真人!!
相頭: 同相一样,面贴面睇,似missA秀智

身材:165左右,我唔使屈身就都錫到,A波苗條,白滑,Nuru唔落油都滑到

服务: 以前玩gffeel,小親親加nuru

而家解放,其他技術都比前成熟左好多,唔會乱chock3點前戲更加有期待感

房間: 比以往好左,大廳可以睇到其他數練,以前會分大細,依家鹅乎差不多中等尺寸,同浴室均改良,岩返size
p1: 同以往一樣,我唔好,skip
p2: 主動上黎,耳,背,頸都被佢親親,由頭到肚,到小鋼炮,但都照顧埋,最從欣賞佢錫lin個樂下。
吹功以為新手岩岩解放,唔知係咪有人教過,識手口並用,溫柔分同刺激分比8分
(参考:10分係范嘅天花板)

完左第1q,因為係lunch time偷跑,無諗過加鐘,原來佢短期工作,而且落到樓收到通知腦細突然唔返,即場問可唔可以再上返去,第二。
再上到去,換第二間,房間同上一間一樣,係色調唔同。
今次同第1q一樣,唔使再講
客服:佢竟然忘記左我,不過算,我都换過架次ac,而且3年後先再来
回復 excellence ##1 的帖子

thanks for sharing
多謝師兄分享~~
thanks for sharing
多謝分享

多謝分享

多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-20 19:07