D1

名稱:D1
場所種類:桑拿
消費:$2000~$2999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想问下各位师兄,有冇D1经理vx,麻烦推俾我,准备过几日去澳门,暂定去三个场,到时详细报告奉上

吾好坐的士去就得,吾洗預先揾經理
回復 我是nidie ##1 的帖子

使乜搵经理?直接walkin入去年咪得啰!
直接上去就得,揾女就一定有1個師傅工送。去到自己決定坐下先定睇到啱即揀入房

補充內容 (2023-4-6 23:39):
Sorry師兄,我睇錯標題以為講金池。
同埋唔駛開vip卡,我自己一個去,經理話有排都儲唔到分
期待Ching報告

不用经理,不要的士,直接进去
D1男經理很兇的,直接上樓看,看不滿意就走,隨興一點就好。
回復 tomdwan ##7 的帖子

thanks for the share

去左未?报告一下日韩泰妹的情况?
av狩獵者 發表於 2023-4-6 22:51
D1男經理很兇的,直接上樓看,看不滿意就走,隨興一點就好。

物是人非,多年前的Sam哥和鬼仔都好好人的,對待客人有講有笑,上去運吉睇完不揀囡也沒有黑臉。

評分

參與人數 1魄力 0 0 魅力 +1 黃金 0 收起 理由
av狩獵者 0 0 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-8 16:37