[食家報告] 大阪企街G

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

講到日本企街, 東京大久保報告就見得多
但冇乜人出報告講响大阪食企街,
其實大阪都有企街食
所以今次我又講下大阪邊度有得食後生企街

大阪有兩個地方, 有最多後生企街
分別係:

1.近鉄難波ビル

2.東梅田站, 泉之廣場出口, 兎我野町

價錢係15000円/60分鐘, 1Q
房錢另計

希望去開大阪的師兄都食到好野

補充內容 (2023-8-2 23:12):
條女趴下玩狗仔式時, 我見到條女隻屎眼充血呈粉紅色, 且屎眼張開得好大, 我估係俾前一手屌過屎眼, 所以我認為企企係可以玩屎眼, 各位師兄大可一試

評分

參與人數 17魄力 +1 +1440 魅力 +32 黃金 0 收起 理由
siukin777 0 + 30 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
maraman 0 + 50 + 1 0 👍 帖文達到G點,屁眼大眼
auto12p 0 + 50 + 1 0 😘 欣賞你!只叫雞唔自瀆!
UBKUBK 0 0 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
richardwin 0 0 + 1 0 😎 內容超越碌鳩,向你低頭!
curruc 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
b2323234 0 + 10 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
守株待兔 + 1 + 250 + 5 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
TorontoCanada 0 0 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
Manlikewoman 0 + 50 + 1 0 👍 帖文達到G點,屁眼大眼
henity 0 + 50 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
力力達 0 + 150 + 3 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
leoleo92 0 + 50 + 1 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!
Fcukajap 0 + 100 + 1 0 Thanks for sharing
vv369 0 + 100 + 2 0 ✌️ 講多無鳩為!約炮最實際!
wongwingking 0 + 200 + 4 0 👍 帖文達到G點,屁眼大眼
supnew 0 + 150 + 3 0 😘 欣賞你!只叫雞唔自瀆!

查看全部評分

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 陳永6 ##1 的帖子

ching 之前話要收埋食企企, 所以我都冇玩踢爆地點

現在 ching 终於出帖, 恭喜, 恭喜

初時擔心D傻仔亂開價, 兼唔係食, 但又去搞搞震玩寸晒, 但諗深層, 大久保咁出名都仲未接埋, 而且我唔講一樣有大把人知大把人講, 咁不如俾多啲人知, 讓各位新手有多D選擇
咁我又冇諗住收埋食, 咁多女我一條友都食唔曬啦🤣🤣

陳永6 發表於 2023-8-1 20:16
初時擔心D傻仔亂開價, 兼唔係食, 但又去搞搞震玩寸晒, 但諗深層, 大久保咁出名都仲未接埋, 而且我唔講一 ...

真係有傻西, 在大久保俾條女, 開水魚價 30,000, 齋過膠吊照入閘, 唔識玩仲要玩寸場

大阪質素如何?大久保個啲好差,我一件都食唔落!

大阪飛田同松島咁方便, 其實有冇必要專登走去搵企企呢?  企企都要15000丹, 仲要另加炮房房租, 都夠係是但一個新地玩30分鐘啦!

vv369 發表於 2023-8-1 21:40

原本 7 月時想在大阪幫其他 ching 試伏搵企企, 但都係食唔落

如果 ching 在大久保食唔落, 在大阪可能會嚇死

vv369 發表於 2023-8-1 21:40

相片中的就是我吃了的企企G

supnew 發表於 2023-8-1 21:51
原本 7 月時想在大阪幫其他 ching 試伏搵企企, 但都係食唔落

如果 ching 在大久保食唔落, 在大阪可能會嚇死

我去嗰時起碼有四五件後生靚企可以食到落肚

CPKELVIN 發表於 2023-8-1 21:47

大阪飛田同松島咁方便, 其實有冇必要專登走去搵企企呢?  企企都要15000丹, 仲要另加炮房房租, 都夠係是但一個新地玩30分鐘啦!

多個選擇咁啦
行開梅田或者行開難波 , 可以去碰運氣
唔一定要專登去

陳永6 發表於 2023-8-1 20:16
初時擔心D傻仔亂開價, 兼唔係食, 但又去搞搞震玩寸晒, 但諗深層, 大久保咁出名都仲未接埋, 而且我唔講一 ...

大家都明, 醒目玩, 搞串個party 就係啲香港報章報導

陳永6 發表於 2023-8-1 22:06
我去嗰時起碼有四五件後生靚企可以食到落肚

最緊要係 ching 你食得開心

恭喜师兄吃到好野

leoleo92 發表於 2023-8-1 23:08
恭喜师兄吃到好野

唔夠你吃得多好野😁😁