[案內人推介] ✅用家報告✅ 吉原新手第二彈VS❤️美少女くれは

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

美少女推介
くれは❤️Kure wa❤️

✅保證貨真價實✅
✅141官方認證 20+囡囡✅
✅以下囡囡係可預約到架✅
✅聯繫請到以下連結✅
https://global.141-hk.com/girl/17819

Kansuke 師兄✅用家報告✅
吉原新手第二彈VS❤️美少女くれは

上轉食完件準AV😋馬上叫6師兄再安排 佢話兩日后有件近排小上班既囡囡外型cold cold地 但笑得好靚既 冧死人樣真實年齡22-23左右 我話冇問題啦 即book👌
又到正日 入休息室俾埋尾 囡囡電梯接我拖手上房一開口原來D英文幾好喎😍我隨即讚佢英文好又卡娃E😍囡囡即刻笑哂😍果然係笑容冧屎人個隻😍走肥既23歲身型一定fit la😍波係吸手😍型靚既😍
除衫上色狼椅待浴 好細心波推手推背再R郎郎 我彈起左一下😂見我有反應再送多一下😂真爽😍我手勢示意👌細佬硬曬隨即上床開波 囡囡先吹再黎69 我探索到下面好溫柔甘指插上去 囡囡有反應越黎越high😋我又瀬又插堅過癮😋之後上套直插到底好舒服甘完成1q😋
先飲杯野抖抖 囡囡英文真係幾好👍溝通完全冇問題👍一路吹水我一路揸揸摸摸😋甘上下時間囡囡去準備水床 技術同上個囡囡比有過之冇不及 用對波推下推下話咁快細佬又硬 用吾同姿勢又玩左5分鐘我硬到隊穿水床甘濟😂囡囡就甘騎左上黎😍佢撳住我唔畀我喐 有啲畀佢插返轉頭嘅感覺😍滑嘟嘟甘搞嘢又真係幾過瘾😂
又黎總結
上個囡囡係小鳥依人feel 真係各有各好👍服務兩位都ok👍真23歲身型吾使講野啦☺️囡囡配合到高👍我想玩既佢都冇say no👍同6師兄交帶既一樣 叫我吾好怕醜 主攻下囡囡 佢吾得自然會say no☺️斯斯文文通常都ok 既👍
後記
玩完兩件后生女😍同6師兄傾開 佢話下轉再黎介紹我玩D 升級版⭐但要睇下有冇緣份架 又引我又賣關子...😅

082900ho8kmmkt0uyh8ckc.jpg 082920az1er0n6z6maaznm.jpg Screenshot_2023-08-11-10-52-38-114_com.android.chrome-edit.jpg

請客戶留意
除了正常
✅120分鐘plan 總額 80000✅
2q +水床+潛望鏡
*時間充足可慢慢享受
另有90分鐘plan給客戶選擇

✅90分鐘plan 總額 65000✅
適合客戶
1) 1q +水床+潛望鏡
*時間足夠可慢慢享受
2) 2q +水床+潛望鏡
*回氣快加時間管理好既師兄可以做齊

✅141官方認證 20+囡囡✅
✅以下囡囡係可預約到架✅
https://global.141-hk.com/girl/17819

吉原泡泡浴 真正20+囡囡
保證無中女大媽✅
貨真價實✅
年青✅走肥✅

✅精選泡姬推介✅
幫你解決埋黑服揀女及電話確認問題

歡迎零日語新手 預約
真正香港人處理 保證可靠

聯繫請到以下連結
https://global.141-hk.com/girl/17818
此帖僅作者可見
此帖僅作者可見
此帖僅作者可見

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-22 17:46