樓主: raymondyry

[食家報告] 新宿泡泡浴(之加價加到離曬譜)

回復 bestplayer ##13 的帖子

90分鐘以上才有氣墊床的,50分鐘就普通床上完成

我覺得你作為熟客,可以平心靜氣跟店長傾傾,可唔可以免去被加上的部分金額
畢竟你去得夠多,有跟店長談判的資本,磨下佢哋,可能有機會可以免去
畢竟日本都係個人情社會

評分

參與人數 1魄力 0 +50 魅力 0 黃金 0 收起 理由
leoleo92 0 + 50 0 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

cronaldo21 發表於 2023-8-23 21:13
我覺得你作為熟客,可以平心靜氣跟店長傾傾,可唔可以免去被加上的部分金額
畢竟你去得夠多,有跟店長談判的資本,磨下佢哋,可能有機會可以免去
畢竟日本都係個人情社會

楼主就可以试看看
我没有去过这家店玩
始終新宿比吉原方便。
呢間問過一個中介. 110000. 仲要冇得預約入到去先睇. 啲好嘢梗係畀本地人預約曬喇. 所以我一定唔會去呢啲. 佢啲咁貴嘅千祈唔好靠運氣. 除非你好有錢 唔志在.
回復 cronaldo21 ##22 的帖子

其實之前問過個普通黑服...除了申し訳ない咩反應都沒
下次趁本指的時候再問一下試試...
感謝師兄分享,但真心有D貴,雖然而家YEN平,但都唔係好值
會唔會憬日圓低水?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-22 15:44