有無人讀過工聯會既課程?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我見到學費好平,想試下啲興趣班如 NLP/ 中醫基礎班。
我應該今期會報名,但唔知有無兄弟讀過?想聽下評價先。

當然如果有兄弟都有興趣的話可以一齊報名
同行無優惠,當識個朋友咁解。
yes but not good
我見到有好多興趣班,所以想試試
thanks for 師兄意見!
我無讀過,不過聽講算係幾好的.
好過果d有得 claim進修基金的萬元班
一般啦, 好似冇乜邊幾班全部同學都讀完
算係幾好
勝在夠平!

but認受性不高
睇真 D 很多 可以接 菲律賓大學 ! 碩士 啊 !!!
讀得工聯會既課程就唔會諗關於認受性了,志在學下野喳。我見到有好多課程都吸引,下期應該會報d興趣班試試。

菲律賓大學....免了。
我想試下報讀有關投資的課程,唔知好唔好呢??
無讀過....但聽人講係師資麻麻.
但最緊要係平
工聯會真係好平...
幾百蚊當冇野做有地方去啦
上過啲音樂,泰文,歷奇課程,普普通通
但今期我又會報名
yes but not good  
No good for sure.
The only good thing is...   Not expensive at all
工聯會師資好唔好好睇運數。因為你一旦成為老師!無論好唔好,佢如果繼續開班,都會比你教唔教!佢永遠唔會SHOW個導師名,就係費時比人問邊個教得好, 邊個教得唔好!目的就係令到個個導師都可以開班。但係有個方法可以略知一二,就係中班的堂,如果係好導師,應該都唔易有好多位比你上報讀(當然又要睇下你讀的科熱唔熱門)。熱門又好的班,一早就應該FULL了

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-11 13:32