買了iphone 4, 放售用過的手機 ,有意請PM我

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

NOKIA 6700銀色繁體中文行貨, 銀色, 沒有盒, 只有叉機,電池, USB線, $800

HTC SMART 黑色繁體中文行機, 沒有盒, 跟叉機電池, $800

Sony Ericsson Satio 黑色英文機, 跟叉機電池, 沒有盒, $1880

HTC TOUCH HD, 英文版WINDOWS MOBILE, 跟叉機電池, 無盒, $1200

本人是鍚機之人, 因為買了iphone 4 所以放售自己用過的手機, 以上4部都好新淨(除了6700, 但整體上OK)

有ching想要就PM我, THX
貼相出黎睇吓先
不如講下每部用左幾耐,幾多成新,另外比埋個全新的機價係幾多,這樣會容易出售,加埋photo就更好
有埋相好D
Is your Iphone good ? I am planning to gave up iphone
i just switch to i4 recently..thinks its really good..
good choice!
3ii 發表於 2011-6-28 23:07
不如講下每部用左幾耐,幾多成新,另外比埋個全新的機價係幾多,這樣會容易出售,加埋photo就更好 ...

係呀,如果ching有意放售,相同描述係唔少得嫁.
英文版機係咪水貨?..
Doing 發表於 2011-7-9 01:07
英文版機係咪水貨?..

係水貨, ching有興趣嗎?
eastspa 發表於 2011-7-9 21:19
係水貨, ching有興趣嗎?

拔艾冬澇英格蘭薯......
而家先買iphone好似遲左少少
Doing 發表於 2011-7-10 10:13
拔艾冬澇英格蘭薯......

nokia 6700 和 HTC Smart 係港行繁體中文
有無相可以睇吓!!
我可以如何加入相片呢?
pretty interested in HTCtouch
can u give me more details about it>
搵張相睇吓好嗎?
有興趣都想睇下實物!!!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-20 12:42