車仔愛情小品 之 愛人、知已、情人 也只睇怎樣走!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

人總是有愛及情的, 無論你有幾惡幾無情, 始終也有感性的一面!

一生中能得一知已以是萬幸,要找一所真愛嘅人真是難上難~~

結婚或同居唔一定系你一生中最愛! 不過男人最認同系性, 有性有愛就最好!!

好多男人有女友也有老婆,為何還要出外滾!

包二奶或出外嫖全都是男人的需要,也可能對性對愛的伴侶已經淡化了!

本人深信真是愛一個人或撞上一生中最愛的,不會對另一半做出越軌行為~~~

就神州版內天天都看到不少會員感情上的煩惱也死心為一個妓女而活般!

這証明了男人對愛是鍾情此一,起碼這段時間系咁!

愛人

所指系身邊的伴侶或親密女友,都可以叫愛佢的!

知已

是你身旁的常見好朋友,不是兄弟而系女性朋友,是可談心談到性等問題而不會覺面紅的!

有什麼事情也能分享,也會為佢開心及難過!

情人

講得情人多是第三者的,也指分享了人家的愛,也好真心對代她但也好無安全感的!

情人通常都好恩愛,野野都身體接觸或上床,全都發揮愛的表現~~

以上三者究竟怎樣分清楚呢?

男人最喜歡就是多合一,也許總總都系就好! 貪心的男人也分不清那一類是誰!

不過在於女性方面就比較容易分清楚是誰是非!!

本人也有知已、情人但就沒有愛人~~

也許不想只有性而無愛,可能要玩都玩夠,也只要比錢什麼愛人都有~~

加上本人要求超高就更難搵愛人或身邊性伴侶~~

知已也有兩三位,也好享受這份真感情,如在神州版講跟本就沒有人會信~~~

可能形象已經定位了淫賊一名,還是一頭老魔頭淫棍!

不過!

得一知已好過中獎!

加上如美麗的知已更是好運都極~~~

先講到這~~~

相信以上內容也能輕輕表達出本人對三種女人的感覺及認同!

02/10

其實我覺得情人,都唔會得到愛,
佢只係得到該男人,某段時間既肉體呵護!

咁又唔一定。情人其實係你時常都會想著佢,佢又想著你。相方都有情存在。
唔一定有肉體關係。
車仔講果 d 應該叫 情婦(二奶) 就貼切 d
原帖由 PK-BOY 於 2007-10-2 22:52 發表

咁又唔一定。情人其實係你時常都會想著佢,佢又想著你。相方都有情存在。
唔一定有肉體關係。
車仔講果 d 應該叫 情婦(二奶) 就貼切 d

車版版係講緊情婦呀!佢都講明話係第三者!
看來

本人也分得不夠清晰的~~
咁我應該有一個愛情人啦
我要個知已算Lu
原帖由 Monya 於 2007-10-3 23:03 發表
我要個知已算Lu

我要熊貓哪
sorry 離題
路是自已選擇做D咩角色、也是自已選擇不要將來後侮就ok
你有情人, 就=你巳找到愛人了, 是嗎?
世上又有幾人可以解釋 何為情?何為愛?通常刀 mixed together!
I think love is :
神鵰俠侶入面有個女仔(5記得佢叫乜名!)喜歡左楊過,但她一路以來只是默默地支持,祝福楊過,因為她知道這段情是無花亦不結果!
近排D ge電視劇 :還記得 : 得得地嗎?

愛ge 反面不是恨,仍是愛!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-20 11:40