delete

簽到
Sympathetic!!

Cheer up Freedom!!
Freedom 兄,睇開 d 啦。豁出去!
現在你可以說是行為上 Freedom ,但思想已經被這事囚禁,絕對唔 Freedom。
女人,有又煩 ; 冇又煩
無論點都好,都希望你開心快樂!:)
freedom哥哥~~~你要好好照顧自己呀!
:)
原帖由 freedom 於 2007-10-2 22:59 發表

多謝妳fun姐,希望大家都開心快樂,fun姐日日做個開心快活人

freedom哥哥~~~u2!

哈哈哈~~~
x999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
freedom??

是我認識的那位嗎??

我想冰凍三遲非一日之寒,可能這十一年大家都有些問題擺放在心里.

通常相處七年還沒去大會堂行禮的,多數是合久必分.

既然你爭取過了,結果由不得自己控制,放開心吧.

祝你早目整理好心情.

還好...睇開 D 啦...
女人...總要100%全部...
一言不合...多数一走了之...
大陸係咁...泰國都係咁...
唔係100%全部...唔要...拜拜都冇聲...
原帖由 玨嘵_ 於 2007-10-2 23:18 發表
freedom??

是我認識的那位嗎??

我想冰凍三遲非一日之寒,可能這十一年大家都有些問題擺放在心里.

通常相處七年還沒去大會堂行禮的,多數是合久必分.

既然你爭取過了,結果由不得自己控制,放開心吧.

祝你早目整理好 ...

玨曉~~~你個名好靚靚呀!
原帖由 freedom 於 2007-10-2 23:53 發表

好多謝妳的關心,無言感激

你的故事令我想起一隻歌,我相信這歌正是freedom大哥現在心情的寫照,但小弟總覺得情緒是有起有跌,過後總要回復的!!希望這歌可以幫助你渲洩情緒,盡快回復過來!!!------
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

http://www.youtube.com/watch?v=gBkSqLFHJnA

我諗呢首歌會係你而家既寫照.........

不過唔緊要送多首俾你......

http://www.youtube.com/watch?v=VHvyT7V8Lrg

睇開d........凡事有兩面.......
月落星沉,昔日濃情蜜意雖已淡薄消逝,此刻眾多朋友滿滿的溫馨關懷,為你祝福打氣,Let it be,freedom兄,你將來還有好多事要承擔,加油!
一段感情寫上了句號好難延續、延續了就不是句號,寄望新的一篇能從舊篇中吸收錯誤啦 努力freedom兄
原帖由 freedom 於 2007-10-2 22:00 發表
每個人應該都想有愛情,但愛情這遊戲,不是太容易去理解,眼見太多朋友和自己的身邊人離離合合.最後,連自己也一樣,都是同一命運,點解今次會輪到自己的???不可能,大家共同相處都有十一年了,在這十一年裹,甚麼都沒有做錯, ...

Bro freedom,

我不知講甚麼去安慰你, 十一年畢竟不是一個短日子, 一時間真的很難適應, 希望時間可以沖淡不開心的事!!

雖然無奈, 但人總要繼續向前行!! :) :)  這裡也有很多關心你的朋友呀!!

Cheer up, brother!!     

(NB: 希望我不會再帶給你麻煩, 永遠支持你!!)

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-31 22:48