[野戰/槍械] WAR GAME 新手

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

CHING
如果新手又想同班FD買枝手槍玩下有咩好介紹呀
我其實鍾意DESERT EAGLE既
同埋買枝槍番黎會唔會好多野跟手做架, I MEAN 保養呀之類
O係邊度買好? 幾錢度呢?

XIEXIE
Desert eagle 好少槍套
睇你會唔會落場

邊度買-去啲大鋪啦,不過可能貴少少
Btw你budget係?
我會叫你買hi-capa 好d,因為多零件改
馬記 hi-capa 5.1 我見過最平ga $1100 (係某間war game 場)
we hi-capa 約$600-750 (槍街)當然大舖好d例如軍軍軍
而保養,最簡單只不過係噴油

其實馬記d野都真係唔錯
hi-cap當然係啦(我都有)
92f都唔錯架

不過我唔係咁建護we
一來比較重(金身)
二來彈道飄忽
會影響新手的興趣
如果新手的話,的確馬記係最好既選擇。唔係話崇日,但始終日本仔野啲數準,做工精細。唯一缺點係膠身。如果你追係一比一真實感,咁就可以諗台灣野。。。

lawson.師兄講得啱,因為其實市場充斥住一批WE既A貨。正貨WE其實未至於咁差。
WE既A貨? no need ar hai
vankimma 發表於 2012-8-13 06:28
WE既A貨? no need ar hai

係因為某d鋪頭要賺盡卦
簡單d,都係去d大鋪買槍la
買MARUI DE就無錯!無咩保養要整

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 14:31