[唱K-GF] 太子指壓 高大大波美琪

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上到去太子指壓見到有個新囡叫美琪 , 即管開佢名入房望一望佢係點樣
拍門進入房間的是一位中等身型 身高最少有1米6或以上 , 相頭望落去都幾順眼 , 好好笑容 , 而最吸引我的是佢胸前兩團肉同事業線
我閂好房門後 美琪放下手袋 , 過來跟我擁抱一番 , 我脫去美琪上衣 即使一層胸圍的隔膜 , 仍然曝露出一雙好大誘人的乳房 , 佢除去胸圍 底底後 , 再輪到幫我除同時掛好 , 我哋光脫脫的繼續擁抱 磨擦着身體 , 然後我先提意入去浴室沖涼 , 為免凍親入浴室前我閂咗個冷氣先 , 美琪仲讚我細心
沖涼過程都比較簡單 , 前後 BM 亦都輕輕幾下帶過 , 未知是否浴室抽氣扇開着有點凍的關係 , 加上美琪都知道我怕凍 , 沖涼多一陣就示意我可以了 連水中蕭也沒有做到 , 我唯一想到的是可能佢唔想我喺浴室逗留太久怕凍親啦

抹乾身後我瞓上床 , 美琪坐喺我身邊笑騎騎咁 , 用個波壓落我細佬 , 然後先錫我兩點 , 轉頭佢又用下手用下個波整我細佬 我就坐起身揸番佢個波 揸完一邊又揸下另一邊 , 波大得嚟唔太墮 好好手感 lin 頭唔突 , 我見佢又好似冇乜特別行動咁 , 於是咪提意做一次先囉 佢竟然話 : 下 咁快 ? 你想做兩次呀 我話係吖 佢就話 : 不如唔好做兩次啦 唔做兩次得唔得呀 ? 我新做仲係未慣 , 俾人屌到我下面好痛 , 我真係當堂呆晒唔識點答佢 搞到好似去街巿買餸講價咁 , 真係 mood 都謝晒 求 Q 其答佢好打發佢就算 , 之後佢就去吹奏 啜蛋蛋 , 我又搞佢妹妹 非常多水好濕 進一步摸入少少就唔得喇 感覺上差唔多夠皮就叫停 佢幫我上套 , 繼續笑騎騎問我想上面定下面 我就話我上面 , 佢又笑騎騎讚我識為佢好 我心諗即係又係懶可以瞓低唔想動 , 錫錫佢面珠 頸 , 不過唔肯打車輪 輕咀都勉強一兩下 , 我再揸揸波錫下 lin 之後就屌佢 , 出完嘢幫我清潔後就叫我瞓低休息 , 繼續笑騎騎問我唔做兩次會唔會出去投訴佢 , 我都笑住答番佢可能會架 , 跟住佢又話幫我按摩 , 間唔中有時又搞下我細佬 , 之後佢提意去沖涼 我諗咗一陣之後先答佢 我心諗都唔想留喺嗰度太耐不如早啲走 , 沖完抹乾身我都好快咁着番衫褲 , 佢差唔多着好前我已經同佢講我出去先 , 我咁耐以來都未試過未響鐘就提早出房 , 今次竟然係零的突破

其實如果新囡初入行唔識唔習慣唔緊要 , 但佢俾我個感覺就似係想承承機機偷下懶呢樣唔做嗰樣唔做咁囉
雖然整篇報告感覺上好似比較負面一點 , 不過亦都想讚一讚太子指壓日班位鐘房 , 每次有客人出房都會詢問囡囡有冇做足 body 水中蕭 毒龍鑽 , 又會問下囡囡服務得唔得 有冇偷懶之類 , 通常面對呢啲情況我都會話 OK 幾好之類的說話 , 好可惜今次都好難令我咁講 至於囡囡係咪偷懶 , 相信大家睇完個報告都心裏有個答案

做得好的我會讚 , 做得差的我亦會如實報導 , 絕對唔會每一位都寫到佢點好點好 , 呢個係我寫報告的宗旨!
多謝CHING分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

感謝推動力

ad fell
註冊時間2012-7-16
在線0 小時

討論

惹火: 5.0 搞笑: 5.0
惹火: 5 搞笑: 5
如果系Ad就真系幾高下禾!發表於 2012-7-31 18:26

師兄份包膠好中肯,有碗話碗有碟話碟,讚

多謝分享

多謝分享

我通常只係寫份報告俾各位參考,冇乜時間在線,如果係廣告我大可以寫到好好

多謝咁多位師兄支持

多謝分享

多謝分享包膠~

我相信師兄!繼續寫好報告

我相信師兄!繼續寫好報告,係唔係寫手,唔係睇係唔係新AC既XDDD加油

忠實客觀,有赞有彈才是王道的報告,多謝C兄真實反映,等我地因應喜惡才決定是否去馬! 好过一D洗腦報告,只唱紅打黑

再次多謝各位師兄支持報告 信任同肯定

忠實客觀,有赞有彈才是王道的報告 X2

多謝CHING報告

多謝師兄詳細報告

謝謝分享

多謝師兄新囡報告