酒店小天后 - AV 女優松島楓強勢登陸新口岸伴遊(真人相)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

呢位酒店小天后,係澳門紅透半邊天,好多師兄都係網上寫佢,原因就係話佢似翻版 AV 女優松島楓同埋服務好好,又有女友feel。好多師兄就係睇完論壇既報告之後,特登要上去睇下佢究竟有幾似!

憑著佢翻版松島楓既面孔,加上熱誠、有heart既服務,每次佢既駕臨必定令大批客人蜂湧而至。好多師兄想食都食唔到,個個都好期待佢返黎!

電話男現在正式隆重宣佈:呢位酒店小天后 - 翻版 AV 女優松島楓將於8月旋風式登陸新口岸伴遊!!!

真人相

AV 女優松島楓
各位尊貴的靚仔貴賓:

為了大家能更有效妥善、快捷方便地預約心水囡囡,我們新口岸伴游隆重推出全新QQ預約服務,全行獨家!
歡迎致電我們貴賓熱線 (00853)66220938 / 66990446 查詢!

感謝各位靚仔貴賓對我們的支持!我們會力求把服務做得更好!

登錄/註冊後可看大圖

留返比我
damn she does look like the av
回復 電話男 #1 的帖子

語菲終於捨得翻來了
我要做 AV 男優,等埋我!
終於返來。
我又要排隊
我又要排隊
我爱ANGELA,更爱OSCAR,已经不爱语菲了!
謝謝通知
回復 電話男 #1 的帖子

玩辦公室誘惑啊
幾時返來?
請pm你們在哪裡,謝謝.
怎样找到你们呀
Spock 發表於 2012-8-3 04:13
請pm你們在哪裡,謝謝.

Spock 先生你好,我們在新口岸區。由於酒店房間的情況每日不同,所以我們並無固定地方!歡迎你致電我們的貴賓熱線:(00853)66220938 / (00853)66990446,謝謝支持!
多謝CHING分享
嘩…好正呀,排下隊先,我又要玩
九月?有没可能??九月才回中国。。。。
8號、9號這兩天剛好在澳門,是否已經到了?

嘩…好正呀

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 04:26