等着你回來

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以下幾隻歌送給離四台而去的師兄

等着你回来-白光

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

作詞:嚴折西 作曲:嚴折西

我等著你回來 我等著你回來
我想著你回來 我想著你回來
等你回來讓我開懷 等你回來讓我關懷
你為什麼不回來 你為什麼不回來
我要等你回來 我要等你回來
還不回來春光不再 還不回來熱淚滿腮
樑上燕子已回來 庭前春花為你開

我等著你回來 我等著你回來
樑上燕子已回來 庭前春花為你開
等你回来 - 张学友

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

作曲: 伍思凱
作詞: 簡寧
編曲: 徐日勤

無奈是萬分不得意的等待
無奈是共你深愛卻分開
路縱遠你也應知道
我心中在等你回來
期待如望向飄飄那滄海

原來離別方可知愛的忍耐
原來離別了不免有悲哀
或許不慣有風風雨
卻知生命總有際遇
和你明白愛一生也不改

*陪你來尋覓孤單的勇氣
 陪你來承受分開的痛悲
 在心中你我的天地
 是永遠摯愛不拋棄
 期待明日再緊緊靠一起 *

原來離別了加深愛於心內
原來離別了始覺愛精采
願彼此永遠的相愛
靠真心定可到未來
和你明白愛一生也不改

Repeat **

期待明日再緊緊靠一起

回覆 讚好 不讚 使用道具

Right Here Waiting - Richard Marx

Oceans apart day after day
And I slowly go insane
I hear your voice on the line
But it doesn't stop the pain

If I see you next to never
How can we say forever

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I took for granted, all the times
That I thought would last somehow
I hear that laughter, I taste the tears
But I can't get near you now
Oh, can't you see it baby
You've got me goin' crazy

I wonder how we can survive
This romance
But in the end if I'm with you
I'll take the chance

Oh, can't you see it baby
You've got me goin' crazy

Waiting for you

When will I see you again - The Three Degrees

Hoo-oo ha-a ha-a hoo-oo
Precious moments
When will I see you again
When will we share precious moments
Will I have to wait forever
Will I have to suffer
And cry the whole night trough?
When will our hearts beat together?
Are we in love or just friends?
Is this my beginning
Or is this the end?
When will I see you again? . . .
Hoo-oo- a hoo-oo
Precious moments
Are we in love or just friends?
Is this my beginning
Or is this the end?
. . .

好有心樓主,快D番啦師兄     

Right Here Waiting - Richard Marx
我很喜欢!

等着你回來~

離四台而去的師兄

譚詠麟 - 再見亦是淚

作詞:黃真 作曲:熊美玲/林秋離 編曲:盧東尼

*暴雨灑向寂寞漢子 人緩步瑟縮冷風裡面
內心中的苦楚刺痛更使我倦
夢已失去沒甚意思 從前或不懂愛的意義
這個深夜裡 難明白甚麼是情 錯對或是緣*

在那天說浪漫句子 曾甜蜜依戀往昔片段
讓嬌小的身軀靠向我親我面
但這天妳弄著雨衣 垂頭未懂得說一個字
心愛的伴侶 無言含淚轉身去 再見亦是淚

#我對妳愛意怎可竭止 未知那日痊癒
對妳獻上最深刻的一次#

◎情人令我我我睏倦 寂寞是等等等未完
仍期望妳回來 可癡戀多一次
情人令我我我睏倦 寂寞是等等等未完
仍期望妳回來 再共續這故事◎
重唱*#◎◎

WRONG POST , PLEASE DELETE ...

支持~支持~

我以前都貼過

你要等我回來

有心人~

支持師兄

等你回來-林峰

簾外雪 水裏月 未曾如掌控內
成敗恩仇恨愛 怎去篡改

從幻變 的世代 既然難得你在
何事天地 偏偏喚我來
誰和誰推弓引箭覆雨翻海
誰和誰錐心刻骨但未敢愛
誰祈求腥風血雨栽種花開
熱血赤膽 從無可替代

橫越長空與深海 勇士歸去又來
戰幔從一剎張開 以後必更精彩
歲月塵灰染于腮 故事總有你在
記住如果要分開 再回來

愁共慨 風雪內 願長埋千里外
無用相逢恨晚 只要快栽

雲漸散 酒已待 既然難得你在
明月風流 乾杯又再來
誰和誰推弓引箭覆雨翻海
誰和誰惺惺相惜又在比賽
誰祈求腥風血雨栽種花開
熱血赤膽 從無可替代

橫越長空與深海 勇士歸去又來
戰幔從一剎張開 叫歷史也刪改
歲月淘空了悲哀 美事總有你在
聽候奇蹟叫天開 你回來

Peers123 發表於 2012-8-3 23:33

故人的歸來總是令人期待

憑歌寄意  

Nice songs...