打倒梁振英

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

http://hk.news.yahoo.com/梁振英放假照落區-215005848.html佢好假
回復 ihopeok #1 的帖子

From my point of view...he has no problem at all.  Who else can do better?  Any suggestion or no suggestion!
很多香港人把自己的失敗的責任推在政府、別人頭上!
jj99 發表於 2012-8-7 06:47
很多香港人把自己的失敗的責任推在政府、別人頭上!

個d叫懦夫行為
午餐獄,你識乜野啊.....果d建制派仆街議員,...否決彈劾貪曾....佢地又少出席會議,....咁呢d點計數啊?????

新政府官員,..又僭建,...又檯底搵利益.....你知唔知啊!
回復 ihopeok #1 的帖子

梁放假落區,當然係有想得同情分成分,但不至於錯喎!
咁都落台?
2012大災難 發表於 2012-8-7 11:30
午餐獄,你識乜野啊.....果d建制派仆街議員,...否決彈劾貪曾....佢地又少出席會議,....咁呢d點計數啊?????

...

師兄唔好嬲,上面個兩個都係五毛共狗打手,你唔好啋佢就得嘞
隻狼上臺成個月,有邊樣掂先,當日撑狼班盲毛點諗呢!
2012大災難 發表於 2012-8-7 11:30

...

我話個乜7都賴人,乜7都係政府衰嘅福街係懦夫,你係咩
老而不 發表於 2012-8-7 11:45

唔認同你地就係五毛共狗打手呀,你地真係獨裁囉
獨裁得過你個主子咩!連講吓都有罪!
老而不 發表於 2012-8-7 12:51
獨裁得過你個主子咩!連講吓都有罪!

你慳7D啦,成班分身響樹賣廣告
你地班仆街只會嘈,衰過門口狗,泛民都有僭建及無誠信喇
唔比人有不同意見既 先叫獨裁
五毛寫手? 無人比你唔低呀!定係犯民、淫民力量、美國間諜肥佬泥 比一毛,比得少 你妒忌人?!
午餐獄 發表於 2012-8-7 12:54
你慳7D啦,成班分身響樹賣廣告

班五毛狗比督爆就爆粗狂吠,真正狗性重
老而不 發表於 2012-8-7 11:45

似乎你更似
老而不 發表於 2012-8-8 18:41
班五毛狗比督爆就爆粗狂吠,真正狗性重

你更有過之而無不及
dingdum 發表於 2012-8-7 01:15
嘩, 打CY就無謂啦. 叫他下台囉. 嘻嘻

林鄭準備好未???
殺馬 發表於 2012-8-8 19:29
你更有過之而無不及

五毛共狗,問吓你邊個地方.國家行共產主義係掂呢?北韓.古巴.亞以巴尼亞,?連你班狗嘅主子俄國佬都散哂,現在偉大祖國又係咪呢?馬克斯嘅共產主義同資本論你又有冇讀過先.你班共狗跟本連乜係共產都唔知,只識當址線木偶咋,共產主義同資本論內容係點答我啦'

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 11:37