夜鬼媽媽訓唔著loop歌時間!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

4點中了,又訓唔著,只有係咁loop歌了!
今日既主題係我最愛OST!比住3首先。
第一:Tiffany - 因為是你 (OST出自愛情雨)
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

大愛呢一首,因為允寶演得好好,而FANY又唱得太慘了!

第二:太妍 - 瘋狂想見的人 (OST出自The King 2 Hearts)
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

套劇好好睇,OST由我心目中既OST女皇唱出,正到爆!

第三:徐賢 - 我會等你 (OST出自時尚王)

套劇一開頭幾好,但結尾堅唔知講咩...但一見到本命唱OST加上有YURI演,算佢喇!

之前講過既寫真相。今日剛交收,笑眼FANY!(因為相機未拎返,用唉瘋抵住檔,低清請見諒)

ss2fany寫真其中一頁

ss2fany寫真其中一頁
岩岩POST完,又見到本命既假想老公首歌,等我POST埋先!
CNBLUE - 我仍然愛著你

好中意容和既氣音!但請不要2個係到打情罵悄,我會慘心的
一個係到-我會等你的-,一個係到-我仍然愛著你-!!!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

嗯,如果你睇埋愛情雨,佢有段係允姬拒絕左男主角個個位
再聽埋個段ost,我係男人都聽到眼濕濕!!!
fany唱歌既功力亦都愈黎愈勁!大愛!大發!

師兄經常失眠? 保重身體wor...

>>> 之前講過既寫真相。今日剛交收,笑眼FANY!(因為相機未拎返,用唉瘋抵住檔,低清請見諒)

仲有冇呀?

等家姐係男友到拎返部60D返黎一次影返幾十張@@但我驚圖會太大張
一次影晒係手個6本@@!

回復 酒店是我家 #7 的帖子

>>> 但我驚圖會太大張

有關貼相, 師兄可以參考這個帖:
貼圖、添加圖片、設置權限 - 教學