[吹水] 離哂大譜

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

中環錦邦加到600, 刀話有D後生女啫. 漢口大部份D女D三十幾又話600, DUP埋700,  升20%.  通脤率刀係三幾個%, 搶錢!
So I already change to play Finger Press la. Breakfast time HKD300.00 for 45-50 minutes. HKD370-390.00 after breakfast time. Price to service in reasonable level.

Does it include fxxking and blowing?  Where are the good places to go? What is the breakfast time period?  Any good recommendations?  Tks in advance!
有冇錢冇關係, it is not the issue.  你俾翠華價點會接受平價茶餐室水平
支持Ching!  反通漲
回復 hawk930 #3 的帖子

You can go to this thread to see the details : http://141hongkong.com/thread-1012833-1-1.html
多謝CHING分享
支持Ching ! 反通漲 x2 !
支持C兄,反通脹
358gogogo 發表於 2012-9-7 11:16
冇人叫你去平民餐廳比翠華價

唔係想俾高價係佢地要收超高價, 所以我去SSP三百幾大把CHOICE
回復 B-chow #9 的帖子

聽完你咁講,真係抵玩好多,依家好多好多USB都係over-priced
咸魚青菜,各有所愛,咁咪睇餸食飯囉!
自由定價好平常,ching認為接受唔到可以唔幫襯啫。佢哋試完水溫如果效果唔好都可能會減返價嘅。
又或者去到問價可能會回價有折讓令人覺得抵啲而入閘,好像超市的定價與折扣價的原理吧。
今日去漢口見到有個門口貼988,話係俄羅斯!
通漲環境下...真係乜都加
中環同尖沙咀出名租貴,冇計。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 01:40