蘊莎不快之旅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨晚去左蘊莎開餐,本人一向喜歡去到補MOP 750砌足3粒鐘,點知唔好彩點左個越南落難公主
全場格手唔比渣波﹝一摸就黑面﹞,只比做兩次﹝本人一向都做3次 ﹞。最後過左2個鐘就想出房走,點知佢唔比我走,佢話公司會罰佢錢

本人一向都唔想影響囡囡生計,所以無向經理投訴亦不會係到開名。不過大家如果要砌足3粒鐘,可以先點囡囡,如果覺得滿意先再補錢加夠鐘。
2012-09-13 23.45.51.jpg
bad luck...........祝CHING下次好運......
真係唔好彩,黑面越南都俾你選中
不過其他場都會有既,所以選女時,一定要睇清楚,千萬唔好心急!!
>>全場格手唔比渣波﹝一摸就黑面﹞
當場就應該改上一個鐘就走人/或換人另外續
全場格手唔比渣波﹝一摸就黑面? What kind of service is that? Sorry for you bro.
越南妹食服務,多數交足功課,一開始唔對路可以彈鐘
波都唔比揸....好無癮
多谢師兄分享經驗.

可否詳細介紹:塹底(套票)係幾多嘅基礎上加750?加之前幾耐?幾多Q?加完幾耐?幾多Q?
sorry to hear bad news, wich nomore next timer to Ching
力力達 發表於 2012-9-15 09:47
可否詳細介紹:塹底(套票)係幾多嘅基礎上加750?加之前幾耐?幾多Q?加完幾耐?幾多Q? ...

上環買套票HK$1,138(包來回船飛),一小時(1Q)
到達後如想加鐘,揀女前可同經理講明加MOP/HK$750攪足3粒鐘(應該3Q掛,之前次次我都係3Q)

補錢個部分可用VISA卡,計葡幣,找卡數兌換左港幣可慳番幾蚊
好耐無去蘊莎, 依家係米得番越記, 仲有無中國呢?
總共係唔係大約HKD1888
有3Q都幾底喎
波都唔比揸....好無癮祝CHING下次好運...
師兄你都算喺咁架喇,比在喺我,一早
係我我投訴佢
vv369 發表於 2012-9-15 15:37
好耐無去蘊莎, 依家係米得番越記, 仲有無中國呢?

上個月去食野,經理話洗地,所以應該重有。
한풍화3 發表於 2012-9-16 23:25
我都想G而家溫記有矛中國囡囡?

上個月去食野,經理話洗地,所以應該重有。
比錢買黑面
sorry to hear
better luck next time
thank you for share

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 14:11