T-ara Hong Kong First Showcase

回覆 讚好 不讚 使用道具

當然有啦,我仲同幫橙色衫個位人兄同素妍拍照,然後素妍就拿著粉絲的相機自拍!

ln06 發表於 2012-9-26 02:44
當然有啦,我仲同幫橙色衫個位人兄同素妍拍照,然後素妍就拿著粉絲的相機自拍!  ...

咁您系台上白衫果位喇

BT8 發表於 2012-9-26 10:55
咁您系台上白衫果位喇

哈哈.......師兄你自己估下啦......^^

ln06 兄,

早幾日太忙, 遲左睇你個帖唔好意思!

雖然冇機會去現場睇, 但睇呢個帖, 同埋你嘅現場評述, 總算是小小心靈上的補償

完全自由 發表於 2012-9-26 15:59
ln06 兄,

早幾日太忙, 遲左睇你個帖唔好意思!

知道自由兄比較忙,我自己都很忙,都少了上一四一,不過應承過師兄出帖就一定要出帖!
多謝自由兄支持!

i love korean girls

ln06 發表於 2012-9-26 15:42
哈哈.......師兄你自己估下啦......^^

C 兄好后生者
有排未到亚伯

有无同朴孝敏跳

BT8 發表於 2012-9-26 23:42
C 兄好后生者
有排未到亚伯

孝敏同個女仔跳,個女仔(人)唔識跳,佢就用雙手捉住佢對手去跳...........真羨慕!

ln06 發表於 2012-9-27 00:45
孝敏同個女仔跳,個女仔(人)唔識跳,佢就用雙手捉住佢對手去跳...........真羨慕! ...

C点解唔扮唔识跳呢

唉... 我跳Roly poly 都是唔難跳者,加上我唔喜歡乘機抽水,所以咪無咁做.....

ln06 發表於 2012-9-27 00:45
孝敏同個女仔跳,個女仔(人)唔識跳,佢就用雙手捉住佢對手去跳...........真羨慕! ...

同考敏跳舞......真係諗起都......

showcase係細過concert好多
睇蘋果新聞唔使咁認真,簡略望下就得
t-ara中愛智妍同孝敏

我覺得你D評價講得好到位
特別係雅凜D RAP,真係唔知佢rap乜
所以sexy love就將佢段rap轉左做電音,以作遮醜
還是看出了花英的好了
不過始終雅凜都係要浸一段日子先可以rap得再好D
努力加油

pkpksms2008 發表於 2012-9-27 21:40
我覺得你D評價講得好到位
特別係雅凜D RAP,真係唔知佢rap乜
所以sexy love就將佢段rap轉左做電音,以作 ...

原來個日師兄都有去睇........

原來上台既觀眾中有樓主你
值得弓喜
個日有冇唱yayaya?
showcase有多d互動,concert冇咩
之前k-pop in hk,music bank in hk都冇

回復 晴朗之光 #65 的帖子

當然唔是橙色衫個位師兄呢.......不過見到素妍響身邊玩自拍真是好鬼死開心......^^

我都只是去了T-ara這個showcase,聽講MAMA今年會在香港舉行,其實都有少少意思想去,但我想信今年T-ara 未必會有MAMA的奬項,所以都是留在家上網睇或看電視就算.....

你睇清楚我個人頭想你應該估到我是那位師兄了......

回復 ln06 #66 的帖子

我諗我知係邊個了
MAMA in HK都有聽過,t-ara今年都有出左3首主打又好聽既歌,唔使咁灰
我想睇既afterschool(未尼過HK)同missA(尼過HK)今年弱d,MAMA應該冇得尼
我覺得sistar今年ok

回復 晴朗之光 #67 的帖子

T-ara 雖然多新歌,但出左花英單排擠新聞,而且仲未正式解決,我想MAMA唔會咁蠢俾個奬俾D咁負面的泡菜女團。

Sistar 我都喜歡,機會都唔少,我覺得4 minutes今年都唔差,Kara 都有機會。

回復 ln06 #68 的帖子

最哀係花英單野,不過獎依樣野就睇公司既善後
bigbang成員3個都有大單野,但佢地都ok
如果好似JYJ就唔同講法,做得再好都會被SM封殺,一定冇獎