[唱K-GF] 太子指壓 2Q 後生陀地靚女 Moon

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見到面大家打個招呼 , 年約 26,27  身高約 5.4” 樣貌順眼 , 皮膚白雪雪 , 算幾靚女 , 亞 Moon 閂埋房門同我一齊坐喺床邊傾吓偈先 , 舒緩一下緊張氣氛 , 之後 Moon 問我做乜唔除衫 , 我就講笑話不如我幫佢除 最後都係佢自己寬衣 , 波波唔算很大 , 約 33B ~ C Cup , 輪到我解除身上束縛就一齊入浴室

入到浴室 , 亞 Moon 問我要唔要坐落張洗車椅度 , 不過我話唔使了 調教水溫期間 , 亞 Moon 仍然繼續同我傾住偈 , 感覺佢心情都幾興奮 , 沖洗一輪後 , Moon 原本喺浴室開始錫我 lin , 但我感到有少少凍 , 佢就提意出番去先再玩 , 亞 Moon 都幾細心體貼

出返去抹乾好身 ,我坐喺床邊 Moon 示意我瞓低 , 之後騎上來坐在我大脾 , Moon 先主攻我兩粒 lin 頭 , 我都趁機錫下佢額頭 , Moon 間中都會錫下我頸 , 我又摸下佢背同波波 , 再來舌頭遊走落去我條嘢度作出吹奏 , 敏感的頭仔 棍身都照顧周到 有含有啜有奶 , 還有奶袋底 蛋蛋 , 吹功算不過不失 , 然後我就示意夠皮 , Moon 就幫我過一層膠 , 問我想上面定下面 我就話我下面啦 , Moon 坐下來 un 同磨 , 之後問我轉唔轉上面 我尷尬的說我出了  佢話佢喺上面唔知道喎 , 之後取出套細心的幫我清潔

我哋一齊入去浴室沖身 , 洗完身抹乾後 Moon 提意休息一陣先 , 我哋一齊瞓喺床度休息同傾偈

之後 Moon 開始第二次 , 同第一次時情況差唔多 , 我同 Moon 錫下咀仔 Kiss 下 , 摸下波波 , Moon 又為我細佬作出撫摸 , 熱身過後 , 細佬又升旗硬番 , 摸摸 Moon 個妹妹感覺都有點濕潤 , Moon 幫我戴套後 , 帶領住我細佬拮入佢妹妹個桃園洞 , 男上女下一輪幾十下嘅抽插後 , 啱啱好夠鐘出理第 2Q , 入番去沖身 , 沖完之後着衫就大家出房門

討論

吸引: 5.0 搶鏡: 5.0
吸引: 5 搶鏡: 5
發表於 2012-9-29 12:23
多謝c兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝分享…有機會去試下

Thank you for your report.

Thank you for report !
How much 2 Q

多謝CHING分享

小弟只玩了141  1年, 未去遇指壓.
指壓可在時間內2Q ?
怎樣揀女 ?
多謝分享

多謝 ching 報告

manlikegirl 發表於 2012-9-21 02:01
小弟只玩了141  1年, 未去遇指壓.
指壓可在時間內2Q ?
怎樣揀女 ?

指壓係限時內任做
入房佢哋會帶囡俾你睇,睇啱先做

多謝分享!!!

多謝c兄分享 Tai Tze 2Q report

多謝分亨

多謝c兄教導.
有無指壓好介紹.
什麼時間去少人D ?
多謝!

manlikegirl 發表於 2012-9-21 14:30
多謝c兄教導.
有無指壓好介紹.
什麼時間去少人D ?

你想介紹啲乜過你 ?
真係好難講邊個時間去會少人 , 同搵囡一樣講運氣

多謝分享

多謝2q分享

一定要支持下~師兄報告